点评:Mama zuzu is in eerste instantie een hele lieve vrouw. De sapa trek van 2 dagen begint in het dorp en je loopt omhoog naar het homestay midden op de berg. De hike is goed te doen met kans op meer gladheid als het heeft geregend. Er zijn genoeg stops om op adem te komen en water te drinken. De lunch word goed verzorgd en de faciliteiten zijn hier ook goed. Ze spreekt goed Engels en wil graag helpen. Het homestay is goed voorzien van douches en toiletten. Ook zijn er slippers en heeft ze een schone handdoek, deze hoefde we dus niet mee te nemen. Het avondeten was heerlijk en zelf bereid. Ook het ontbijt bestond uit pannenkoeken met fruit. In de ochtend kregen we een cadeautje, we mochten 5 armbandjes meenemen en kregen een tasje. Het uitzicht is waanzinnig. De tweede dag is de trek korter en wordt je later met een busje terug gebracht naar het dorp. Zeker een aanrader, bekijk wel het weer. Daar wordt het leuker van als dat mooi is.
翻译:Mama Zuzu 最初是一位非常可爱的女人。为期两天的沙巴徒步旅行从村庄开始,然后步行到半山腰的寄宿家庭。徒步旅行很容易,但如果下雨,路面可能会更滑。途中有很多站点可供您喘口气、喝水。午餐照顾得很好,这里的设施也很好。她英语说得很好并且乐于助人。民宿设施齐全,配有淋浴和卫生间。还有拖鞋和干净的毛巾,所以我们不必带这些。晚餐很美味,是自制的。早餐还包括煎饼和水果。早上我们收到了一份礼物,我们可以拿5个手镯,我们还得到了一个袋子。景色令人惊叹。第二天的徒步路程较短,稍后您将乘坐巴士返回村庄。绝对推荐,但请检查天气。如果它很漂亮,那就更有趣了。