点评:Slechtste woestijn ervaring die ik tot nu tot heb gehad met Royal Planet Tours. De chauffeur Rizwan Khan kwam dik een half uur te laat. Bij de eerste kamp kwamen alle verkopers als vliegen op ons af om iets aan ons te verkopen. Bij en nee gingen ze dwingen. De chauffeur wilde ons allerlei extra dingen aansmeren. Op het eerste kamp moesten we weer wachten op en andere chauffeur die de dune bashing met ons zou doen. Tijdens de dune bashing zat deze chauffeur steeds op zijn telefoon en was de rit hier en daar aan het in korten. Het zandboarden heeft hij overgeslagen. Hier keken mijn kinderen juist naar toe. Op het kamp aangekomen zelfde probleem van de fotograaf tot de kamelen houder iedereen wilde ons iets aansmeren. In ons pakket zaten dingen die wij niet hebben gehad. Al om al ik ga niet meer met deze organisatie in zee. Mijn idee van ontspanning is niet gelukt met deze gasten. En op het einde moest ik van chauffeur Rizwan Khan bijna op een dwingende toon een goeie review geven en 5 sterren aan vinken. Ik vind het allemaal een beetje vreemd dan dit bedrijf zoveel positieve reviews heeft geloof hier helemaal niets van.
翻译:这是我在皇家星球旅行社经历过的最糟糕的沙漠体验。司机里兹万·汗迟到了半个多小时。在第一个营地,所有的小贩像苍蝇一样向我们推销东西。他们推搡着我们上车又下车。司机还试图向我们推销各种额外的东西。在第一个营地,我们不得不再次等待另一位愿意带我们去沙丘冲浪的司机。在冲浪过程中,这位司机一直在打电话,不断缩短行程。他取消了滑沙项目,而我的孩子们正在观看。回到营地后,我们又遇到了同样的问题;从摄影师到骆驼饲养员,每个人都想向我们推销东西。我们的套餐中包含了一些我们根本没有收到的东西。总而言之,我再也不会和这家公司合作了。我对放松的憧憬被这些家伙毁了。最后,司机里兹万·汗几乎是用一种近乎强迫的语气强迫我给出好评并打五星。我觉得有点奇怪,这家公司有这么多正面评价,我一个字也不相信。