Alles verloren door slechte uitrusting, en geen enkele hulp gekregen.
Dinant Evasion - Lesse Kayaks的点评
点评:Wij keken er enorm naar uit om een leuke activiteit te doen in Dinant. Ondanks dat we de prijs al vrij hoog vonden voor het huren van kajaks (zeker omdat we ook zelf nog de trein moesten nemen), besloten we er toch voor te gaan.
Op zaterdag gingen we eerst langs, maar om 13u mochten we al niet meer starten. Dat was al een teleurstelling.
Op zondag kwamen we terug met goede moed. In het begin was de ervaring aangenaam, tot het helemaal misging bij een waterval: een kajak in onze groep sloeg om.
We hadden van de organisatie een zeer goedkope emmer meegekregen (vergelijkbaar met een verfemmer), zonder degelijke schroefdop. Omdat er in de kajak geen andere opbergruimte was, moesten we deze tussen onze benen houden. Toen mijn vriend ondersteboven uit de kajak probeerde te raken, moest hij zijn benen samenknijpen, waardoor de emmer werd ingedrukt en het deksel loskwam.
Gevolg: al onze persoonlijke spullen dreven weg in het water. We zijn allebei onze telefoon kwijtgeraakt, evenals een portefeuille.
Wat dit nog erger maakte, was de reactie van de organisatie. Toen enkele minuten later een begeleider passeerde, toonde deze totaal geen interesse en bood geen enkele hulp. Ook achteraf aan de balie werden we niet geholpen of serieus genomen.
We vinden dit bijzonder teleurstellend en eerlijk gezegd onaanvaardbaar. Niet alleen door het gebrek aan hulp, maar ook door het gebruik van ondeugdelijk materiaal dat duidelijk niet geschikt is om persoonlijke spullen waterdicht te beschermen.
We hopen dat de organisatie dit ernstig neemt: zorg voor degelijk, waterdicht opbergmateriaal en toon verantwoordelijkheid wanneer er iets misgaat. Klanten mogen op zijn minst rekenen op basisveiligheid én ondersteuning.
翻译:我们非常期待在迪南体验一项有趣的活动。虽然我们觉得皮划艇的租金相当高(尤其是我们还得自己坐火车过去),但我们还是决定去试试。
我们周六第一次去,但下午一点就被告知不能出发了。这让我们很失望。
周日,我们兴致勃勃地再次前往。一开始体验还不错,直到在一个瀑布附近发生了意想不到的状况:我们小组的一艘皮划艇翻了。
组织者给我们提供了一个非常廉价的水桶(类似于油漆桶),而且没有合适的螺旋盖。由于皮划艇上没有其他储物空间,我们只能把它夹在两腿之间。当我的朋友试图从翻过来的皮划艇里爬出来时,他不得不夹紧双腿,这挤压了水桶,导致盖子松动。
结果:我们所有的个人物品都漂进了水里。我们俩的手机和钱包都丢了。更糟糕的是该机构的反应。几分钟后,一位主管路过,却表现得漠不关心,没有提供任何帮助。即使之后在前台,我们也得不到任何帮助,也没有被认真对待。
我们对此感到非常失望,坦白说,这是完全无法接受的。这不仅是因为他们没有提供帮助,还因为他们使用了劣质材料,这些材料显然不适合用于个人物品的防水。
我们希望该机构能够认真对待此事:提供坚固耐用的防水存储材料,并在出现问题时承担责任。顾客至少应该得到基本的安全保障和支持。