点评:De kajaktocht was erg mooi en goed geregeld. De omstandigheden er om heen waren ronduit slecht. De dame bij de kassa was onbeleefd en snel, geen tijd voor vragen. Daarnaast kwam de trein die ons naar Gendron moest brengen wel maar de conducteur deed de deuren niet open waardoor wij of moesten wachten op een volgende trein (2 uur later) of met eigen vervoer naar Gendron moesten gaan. De dame achter de kassa was wederom onbeleefd. Wij zijn met eigen vervoer naar Gendron gegaan omdat wij voor 13 uur daar moesten zijn om nog te kunnen kajakken. Terug bij Anseremme zijn wij meegereden met nog 3 gedupeerden om onze auto op te halen. De treinen rijden maar iedere 2 uur. Wij hebben op voorhand de treinkaartjes betaald, na e-mailcontact met de organisatie werd er gezegd dat wij voor of na de tocht de trein hadden moeten nemen. Dit was onmogelijk. De beloofde drankbonnen (zij geven het liever aan ons, klanten, dan aan multinationals. Duh!) waren ze vergeten te geven.
Al met al, de tocht was prachtig, de organisatie echt slecht. Maar omdat zij de enige organisatie zijn in deze buurt kunnen ze zich alles permitteren.
翻译:皮划艇之旅非常美丽而且组织得很好。周围的条件实在是太恶劣了。收银台的那位女士很粗鲁而且速度很快,没有时间提问。另外,本来要载我们去Gendron的火车确实到了,但售票员没有开门,所以我们要么等待下一趟火车(2小时后),要么不得不乘坐我们自己的交通工具前往Gendron。柜台后面的那位女士再次粗鲁。我们乘坐自己的交通工具前往 Gendron,因为我们必须在下午 1 点之前到达那里才能划皮划艇。回到安塞雷姆,我们带着另外 3 名受害者开车来接我们的车。火车每 2 小时一班。我们提前支付了火车票,在与组织联系后,我们被告知我们应该在旅行之前或之后乘坐火车。这是不可能的。他们忘记提供承诺的饮料券(他们更愿意把它给我们,客户,而不是跨国公司。呃!)。
总而言之,这次旅行很美好,组织得很糟糕。但因为他们是这个领域唯一的组织,所以他们负担得起一切。