点评:Szczerze polecam tę szkołę surfingu i Juana na nauczyciela, świetny człowiek i świetny trener, surfing to jego życie. Zdecydowałem się na lekcje indywidualną jako kompletny początkujący (byłem wcześniej jedynie na jednej lekcji grupowej w innej szkole). Juan płynnie przeprowadzi Cię przez rozgrzewkę, szczegółową teorię do solidnej praktyki na lądzie i w wodzie. Jeżeli nigdy wcześniej nie pływałeś ale jesteś całkiem sprawny to na pierwszej lekcji dzięki Juanowi i jego wskazówkom będziesz łapał pierwsze fale w życiu, niesamowite uczucie. W cenie lekcji miałem podróż na wspaniałą plaże nie tylko do surfowania, mnóstwo opowieści o o Teneryfie , mijanych okolicach, lekcje ze świetnym nauczycielem ale przede wszystkim niesamowitym człowiekiem, ogromną radość ze złapanych fal, nagrania i pamiątkowe zdjęcia. Szczerze wszystkim polecam i dziękuję za niezapomniane przeżycia. Daje ocenę 100/10 :)
翻译:我真诚地推荐这家冲浪学校,胡安作为一名老师,一个伟大的人和一个伟大的教练,冲浪就是他的生命。我决定作为一个完全的初学者参加个人课程(我之前只在另一所学校参加过团体课程)。 Juan 将顺利指导您从热身、详细理论到陆地和水中的扎实实践。如果您以前从未游过泳,但身体很健康,在第一堂课中,多亏了胡安和他的建议,您将捕捉到人生中的第一波波浪,这是一种奇妙的感觉。课程的价格包括去一个美丽的海滩旅行,不仅可以冲浪,还有很多关于特内里费岛和周边地区的故事,与一位伟大的老师一起上课,但最重要的是,一个了不起的人,捕捉海浪的巨大乐趣,录音和纪念品照片。我真诚地向大家推荐它,并感谢你们给我们带来了难忘的经历。我给它打分 100/10 :)