点评:Vi besøgte F-16 Simulator Experience i Aalborg Lufthavn som en del af et polterabend-arrangement for en gruppe voksne, og det var fra start til slut en absolut fantastisk oplevelse.
Fra det øjeblik vi ankom, fik vi en utrolig god behandling. Instruktøren, som selv er tidligere erfaren SAS-pilot, satte en fantastisk ramme for turen. Hans faglige baggrund og rolige overskud skinnede igennem med det samme, og han guidede os sikkert igennem et komplet og hæsblæsende F-16 flyveprogram, så alle fik maksimalt udbytte af turen – uanset om man var erfaren eller helt grøn.
Selve simulatoren er i en klasse for sig. Den er bygget op af ægte F-16 dele, hvilket gør oplevelsen ekstremt autentisk. Man glemmer hurtigt, at man står på jorden, når først man sidder i cockpittet med alle de rigtige knapper, instrumenter og følelsen af at styre et jagerfly.
Det var den perfekte aktivitet til vores polterabend, og hele gruppen var blæst bagover. Vi ville helt sikkert gøre det igen og kan kun give vores varmeste anbefalinger til alle, der overvejer at prøve det!
翻译:我们作为一群成年人的单身派对活动的一部分,参观了奥胡斯机场的F-16模拟器体验中心,整个过程绝对是一次极棒的体验。
从我们抵达的那一刻起,就受到了极为周到的接待。那位本身就是资深前SAS飞行员的教员为整个体验奠定了绝佳的基调。他的专业背景与沉稳从容的气质立刻显现出来,他带领我们顺利完成了整个令人惊叹的F-16飞行模拟课程。这样,无论经验丰富与否,每个人都能从这次体验中获得最大收益。
这个模拟器堪称独一无二。它由真正的F-16部件组装而成,因此体验极为逼真。一旦坐进驾驶舱,面对着所有真实的按钮与仪表,那种驾驶战斗机的感觉便会油然而生,让人很快忘记自己其实还站在地面上。
这对我们的单身派对来说是再完美不过的活动了,整个团队都兴奋得不得了。我们绝对会再做一次,并且衷心向所有考虑尝试的人推荐它!