Uitstekend skigebied, mits je een weekje kaiserwetter hebt, anders afzien!
Ischgl-Samnaun Ski Area的点评
点评:In het verleden ben ik een jaar of 10 in maart en heel af en toe begin april in Ischgl geweest om te skieen. Niets dan lof voor de prachtig geprepareerde pistes en de ontzettend moderne liften met ruim voldoende capaciteit. Maar dan als gezin ben je 'veroordeeld' tot de carnavalsweek en zit je in de maximale drukte (voor mijn gevoel) van het jaar. En als het weer ook mog eens buitengewoon slecht is en niet alle pistes openkunnen dan ski en snowboard je meer tegen elkaar dan met elkaar. Amper zicht, massa drukte, de pistenrettung was gewoon de hele dag in touw, gelukkig wijzelf de dans ontsprongen. Maar dan komt het spektakel van de horeca rond de Idalpe, die heeft gewoonweg bij slechter weer niet voldoende capaciteit. Bij het naastgelegen Alpenhaus zaten de mensen op de grond hun eten te nuttigen, tja dan kun je wel roepen 5 sterren skigebied, maar dit is echt een tekortkoming. Los daarvan dat er richting het dal eigenlijk geen piste ligt die geschikt is voor een gemiddelde skier, het is rood wat de klok slaat, prima bij kaiserwetter, maar met slecht weer ook geen alternatief voor boven skien met nul zicht en sneeuw in de waffel. Kortom ik zou toch willen adviseren hier nog eens naar te kijken ;-)
翻译:我在伊施格尔滑雪已经有十年了,通常是三月,偶尔也会在四月初去。我对那里精心维护的雪道和运力充足的现代化缆车赞不绝口。但是,作为一家人,我们却“被迫”赶上狂欢节那周,体验一年中最拥挤的时期(在我看来)。如果天气特别糟糕,雪道没有全部开放,那么大家与其说是一起滑雪,不如说是互相竞争。能见度极低,人山人海,雪道救援队也忙得不可开交,幸好我们最终脱险。接下来就是伊达尔佩周围的餐厅和咖啡馆的景象了,在恶劣天气下,它们的容量根本不够用。在隔壁的阿尔卑斯山庄,人们甚至只能坐在地上吃饭。好吧,你可以称它为五星级滑雪胜地,但这确实是一个很大的缺陷。此外,通往山谷的雪道也几乎没有适合普通滑雪者的坡度。到处都是红色,这在凯撒天气里当然很好,但在恶劣天气下,它可比不上在能见度为零、雪道上积雪的情况下滑雪上山的感觉。总之,我建议你重新考虑一下这个行程 ;-)