点评:6 napot töltöttünk a Krüger parkban safarin és 3 napot a Blyd-kanyonban. Akik szeretik az állatokat, a természetet, azoknak csak ajánlani tudom a Gyula útjait. Nekem ez egy életre szóló élményt jelentett, azóta is csak a videókat, fényképeket nézegetem. Ezt az utat úgy kell elképzelni, mint egy tökéletes városnézést egy idegenvezetővel. Aki a legjobb helyekre visz, a legszínvonalasabb szállást, éttermet teszi a programba, a legjobban megszervezi neked az utazást és a legjobb tanácsokat adja. Aki mindent tud az adott helyről, a történelméről , a pillanatnyi gazdasági, politikai helyzetéről. A pénzedért a maximumot kapod, nincs hiba benne. Óriási előnye, hogy mindezt magyar nyelven. Ő az egyetlen magyar nyelvű idegenvezető a Krüger parkban. Kis csoportokat visz, így nem veszel el a tömegben, mindent rugalmasan a csapathoz igazít. Minden a természetről és rólad szól.
翻译:我们在克鲁格公园进行了6天的游猎,又在布莱德峡谷度过了3天。对于喜欢动物和自然的人来说,我强烈推荐Gyula的旅行服务。对我来说,这是一次终生难忘的经历,从那以后我一直都在反复观看相关视频和照片。可以把这次旅行想象成在导游的带领下进行的完美城市观光之旅:他能把你带到最棒的景点,安排最高水准的住宿与餐厅,把整个行程安排得井井有条,还能给出最贴心的建议。他对该地的一切都了如指掌:历史、当前的经济和政治状况。付了钱就能得到最优质的服务,毫无瑕疵。最大的优势在于这一切都是用匈牙利语讲解。他是克鲁格公园里唯一一位会说匈牙利语的导游。他带领的小团人数很少,因此你不会淹没在人群中,所有安排都能灵活适应团队的需求。整个行程全程围绕大自然和你个人展开。