点评:Ik en mijn maat zijn vandaag op pad geweest met Ecco Adventure. Allereerst het vervoer was super geregeld👌🏽. Wij zijn begonnen met 4x4 quad rijden in de drek op een parcour ergens in de bossen en bergen, dit was echt gigantisch kicken, fantastische ervaring. De quads hebben genoeg power en de stromende regen maakte het parcour extra spectaculair. Daarna zijn wij door gereden naar de 21 ziplijnen dit was wederom erg leuk en wij hebben daarna lekker gegeten in een prachtig gelegen restaurant 'tarzan' de mensen waren erg vriendelijk en aardig en geen gehaast. Daarna zijn wij doorgereden na het canoeing. Dit was ook erg leuk want wij hebben en aapjes gezien en later mochten wij ook een kijkje nemen bij de vis boerderij op het water. Onze tour guide's waren super aardig en bekommerde zich om onze veiligheid en zij hebben er echt een speciale dag voor ons van gemaakt 👍🏽🙂kortom het was een geweldige ervaring meede door de tour guide, top geregeld! Super bedankt!
翻译:我和我的朋友今天和 Ecco Adventure 一起出去了。首先,交通非常有条理👌🏽。我们首先在树林和山脉中的一条小路上驾驶四轮驱动四轮摩托车在泥地中行驶,这真是一次令人兴奋、奇妙的体验。四轮摩托车拥有足够的动力,而倾盆大雨让比赛变得更加精彩。然后我们开车去了 21 条高空滑索,这又非常有趣,之后我们在一家位置优美的餐厅“泰山”吃了一顿美味的饭,那里的人非常友好、善良,而且不着急。划完独木舟后我们继续开车。这也很有趣,因为我们看到了猴子,后来我们还被允许参观水上的养鱼场。我们的导游非常友善,关心我们的安全,他们确实让我们度过了特别的一天👍🏽🙂简而言之,这是一次很棒的体验,部分原因是导游组织得很好!太感谢了!