点评:Het is een prachtig kasteel .
Vooraf hadden we kaartjes geboekt.
Het kasteel is niet echt geschikt voor minder validen , dat was ons bekend , en dat is bij wel meer kastelen het geval.
Bij de ingang vertelde een vriendelijke dame dat we er wel in konden met een gehandicapte, op een paar trapjes na .
Een van ons heeft een looprekje op wieltjes . Rollator.
En is gehandicapt, Als in minder mobiel.
Onderaan de ingang werd al duidelijk dat je die paar trapjes al niet op kon zonder hulp .
Op zich is dat allemaal geen probleem als je met meer bent , maar ook de bewaker bekeek de zaak van afstand , om eenmaal binnen aan te geven dat de rollator verder het kasteel niet in mocht en meneer op de begane grond had te blijven omdat hij anders met zijn rollator boven schade aan zou kunnen richten . Ondanks dat er van onze kant drie begeleiders bij waren.
Beneden was er echter niets , behalve uitzicht op de tuin .
Wel mocht hij met de rollator weer de trappen af om in de tuin te wandelen .
Binnen moest de rollator in een hoekje geplaatst worden achter de coulissen en mocht hij evt . op een bankje zitten .
Dat men voorzichtig is dat kan je ergens wel begrijpen, echter dat je dan 14 e vraagt als gereduceerd tarief voor een gehandicapt persoon om vrijwel niets te kunnen zien van het geheel dat gaat wel een beetje ver .
Voor minder validen is dit geheel niet geschikt.
Tevens was de ontvangst beneden alle peil.
翻译:这是一座美丽的城堡。
我们提前预订了门票。
这座城堡不太适合行动不便的人士参观;我们事先知道这一点,而且很多城堡都是如此。
在入口处,一位友好的女士告诉我们,除了几级台阶外,我们可以陪同一位残疾人士进入。
我们当中有一位带着助行器,也就是带轮子的助行车。
而且他行动不便。
刚到入口底部,我们就发现,没有帮助根本无法爬上那几级台阶。
如果和其他人一起,这本身不成问题,但守卫远远地观察了情况,进去后才示意助行车不能再往里走,那位先生必须待在一楼,否则他的助行车可能会损坏楼上的设施。尽管我们这边还有三位同伴。
然而,楼下除了花园的景色之外,什么也没有。
然而,他被允许再次拄着助行器下楼去花园散步。