点评:De reis was geweldig. We zijn langs verschillende parken geweest een hebben mogen verblijven in de meest luxe lodges. Januari is een geweldige tijd om te gaan, alles is groen en we hebben alle dieren inclusief jongen mogen aanschouwen. Een geweldige beleving.
Onze gids Musa was een echte ambassadeur van de organisatie en Tanzania. Hij wist ons enorm veel te vertellen over zowel de natuur als de cultuur van het land. Naast zijn expertise was het ook een enorm aardige, grappige en zorgzame man die onze vakantie wist te maken! Overal waar we ontvangen werden was het personeel net zo vriendelijk en persoonlijk als onze gids. Personen die wij hebben mogen ontmoeten zijn warm en vriendelijk.
Het eten en de overige faciliteiten waren geweldig. Alle lodges en tentenkampen hadden iets unieks! Overal waren we voorzien van alle luxe die iemand nodig heeft en dat midden in de natuur tussen alle wilde dieren.
Het is een geweldige ervaring!
翻译:这次旅行太棒了!我们游览了好几个公园,入住了最豪华的旅馆。一月是去那里旅行的绝佳时节;万物葱茏,我们看到了各种各样的动物,包括它们的幼崽。真是一次难忘的体验!
我们的向导穆萨是这家机构和坦桑尼亚的杰出代表。他为我们详细讲解了坦桑尼亚的自然风光和文化文化。除了专业知识之外,他还非常友善、风趣、体贴,让我们的假期无比美好!无论走到哪里,我们都受到了热情的欢迎,工作人员和我们的向导一样友好亲切。我们遇到的每个人都热情友好。
食物和其他设施都非常棒。所有的旅馆和帐篷营地都各具特色!无论身处何处,我们都享受到了所有你能想到的奢华体验,周围环绕着大自然和各种野生动物。
这是一次美妙的体验!