点评:Grymt bra & trevlig skola!
Belägen i ett trevligt område i den underbara staden Buenos Aires som har oändligt att erbjuda. Fin skola med fina lokaler och en schysst uteplats/trädgård där man kan hänga och njuta av solen och snacka med sina nya polare på skolan. Skolan anordnar mycket roliga aktiviteter som är gratis varje vecka som du kan ta del av och träffa folk från skolan och öva din spanska och ha kul. Det är folk från hela världen på skolan i alla olika åldrar och det är superlätt att få nya vänner och hitta folk att umgås med, du behöver aldrig vara ensam. Lärarna och personalen på skolan är supercoola, sköna, trevliga och hjälpsamma. Lektionerna är varierade, involverande och lärorika. Jag hade en riktigt bra tid i Buenos Aires och på skolan, trivdes jättebra. Jag träffade jättemycket härliga människor från olika länder, hade det roligt och lärde mig jättebra spanska. Rekomenderar starkt Expanish i Buenos Aires :)
翻译:很好很好的学校!
位于美妙的布宜诺斯艾利斯市的一个不错的街区,那里有无穷无尽的东西可供选择。漂亮的学校有漂亮的校舍和漂亮的露台/花园,您可以在那里闲逛、享受阳光并与学校的新朋友聊天。学校每周组织许多免费的有趣活动,您可以参加并结识学校的人,练习西班牙语并玩得开心。学校里有来自世界各地不同年龄段的人,结交新朋友和找人一起出去玩非常容易,你永远不必孤单。学校的老师和工作人员超级酷,友善,友善且乐于助人。课程是多种多样的,涉及和教育。我在布宜诺斯艾利斯和学校度过了非常愉快的时光,度过了愉快的时光。我遇到了很多来自不同国家的可爱的人,玩得很开心,西班牙语学得很好。强烈推荐布宜诺斯艾利斯的 Expanish :)