点评:Efter mange gode år som medlem hos Zoo har vi på det seneste oplevet flere frustrerende oplevelser med både vores årskort og håndtering af vores medlemsskab.
Vores årskort blev automatisk fornyet, selvom vi var i den klare opfattelse, at automatisk fornyelse var slået fra – ligesom på vores tidligere medlemskab. Sidste år kunne vi ikke forny det eksisterende kort og måtte derfor kontakte Zoo, som fik oprettet et nyt. I den forbindelse var vi i god tro om, at automatisk fornyelse fortsat var deaktiveret.
I Zoo-appen vises det gamle medlemskab stadig, hvor det tydeligt fremgår, at automatisk fornyelse er slået fra – og ikke det nye medlemskab.
Da vi kontaktede Zoo, afviste de at refundere beløbet med henvisning til deres vilkår om, at opsigelse skal ske senest 4 dage før fornyelse, selvom situationen efter vores vurdering skyldes manglende gennemsigtighed i deres systemer.
Havde det været tydeligt for os at gennemskue, at de nye medlemskaber havde automatisk fornyelse slået til, ville vi naturligvis slået det fra rettidigt.
Vi er derfor langt fra tilfredse med den måde, sagen er blevet håndteret på. Efter at have læst andre anmeldelser virker det desværre heller ikke som et enkeltstående tilfælde.
翻译:多年来,我们一直是Zoo的会员,体验一直很好。但最近,我们在年卡和会员管理方面遇到了一些令人沮丧的问题。
我们的年卡被自动续订了,尽管我们明明知道自动续订功能已经关闭——就像我们之前的会员一样。去年,我们无法续订旧卡,因此不得不联系Zoo,他们为我们创建了一张新卡。当时,我们理所当然地认为自动续订功能仍然处于关闭状态。
然而,Zoo应用程序中仍然显示的是旧会员信息,上面清楚地标明自动续订功能已关闭——而新会员信息却没有。
当我们联系Zoo时,他们拒绝退款,理由是他们的条款规定必须在续订日期前至少4天取消会员资格。但我们认为,这完全是由于他们的系统缺乏透明度造成的。