点评:Det fanns absolut ingenting att göra! Förutom att det fanns ett café med ett väldigt skralt utbud förstås.. Det stod på hemsidan att det skulle finnas ett brett utbud av aktiviteter för både stora och små. Allt från skattjakter till hinderbanor och traditionella spel.
Men det fanns ingenting av det. Vi tog oss själva runt på under en timme men det var både smutsigt och oorganiserat och inte mycket mer än gamla festlokaler, fängelsevalv och en kyrka att se.
Känner mig både lurad och besviken. Min son hade sett fram emot skattjakten men det blev inget med det… Vi åkte hem tidigare än planerat för det fanns inget som höll oss kvar. Med tanke på hur det såg ut kan det inte ha varit någon som har sett över stället på länge eller så finns det inte någon som bryr sig om hur det ser ut.. Se bilderna så förstår ni.
Bohus fästning rekommenderar jag istället, mycket bättre och mer välskött! Eller varför inte Maritiman, dit åkte vi istället och hade jättekul!
翻译:完全没事可做!除了一家咖啡馆,当然选择也少得可怜。网站上说那里有各种各样的活动,大人小孩都能参加,从寻宝到障碍赛,再到传统游戏,应有尽有。
但这些都没发生。我们自己逛了不到一个小时,里面又脏又乱,除了一些老式派对室、监狱地窖和一座教堂之外,什么也没有。
我感觉自己被骗了,又失望。我儿子一直期待着寻宝活动,结果什么也没发生……我们比计划提前回家了,因为那里没什么能让我们留下来。看它的样子,肯定没人长期打理,或者根本没人在乎它的样子。看看照片,你就会明白了。
我推荐博胡斯要塞,那里更好,维护得也更好!或者为什么不去玛丽蒂曼呢?我们去了那里,玩得很开心!