点评:Αν και δεν είμαι φίλος της θάλασσας αποφάσισα να κανω δωρο ενα ταξίδι με σκάφος στην οικογένεια μου κατά τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Φτάσαμε στην Κρήτη και την δεύτερη μέρα ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία με μια υπέροχη και εξυπηρετική κυρία για να μου προτείνει σκάφος και εξορμήσεις ώστε να επιλέξω αυτή που θέλω!!!
Επέλεξα την εκδρομή στην Ελούντα μιας και αρέσει στην σύζυγο μου πολύ αυτό το μέρος!!
Το σκάφος ήταν απίστευτό καινούριο πεντακάθαρο και με απίστευτες ανέσεις!!!! Ο καπετάν Μανος ήταν άψογος επαγγελματίας, πρόσχαρος και εξυπηρετικός σε οτι και αν ζητήσαμε!!!
Μας ξενάγησε και κάναμε μπάνιο στις παραλίες (η παραλία Κολοκύθα είναι μια απο τις ομορφότερες!!) πήγαμε στην Σπιναλόνγκα κατεβήκαμε για φαγητό στην Ελούντα και γενικός περάσαμε μια υπέροχη μέρα!!!
Σύμμαχος μας ήταν και ο καλός καιρός αν και όπως μας είπε ο καπετάνιος για λόγους ασφαλείας αν εχει κακό καιρό ακυρώνετε η εκδρόμη.
Τα παιδιά μου πέρασαν υπέροχα κάνοντας SUP και Scooter Θαλάσσης και εγώ με την γυναίκα μου απολαμβάναμε τον ηλιο την θάλασσα το κρασί μας με τα φρούτα και την μουσική στο deck του σκάφους!!!
Σας προτείνω ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ να δοκιμάσετε αυτή την εμπειρία!!!
Σε ευχαριστώ Seacrete!!!!
翻译:虽然我并非海洋爱好者,但我还是决定在暑假期间送家人一次乘船旅行作为礼物。
我们抵达克里特岛后,第二天就接到了一位热情友好的女士的电话,她推荐了一艘船和一些短途旅行项目,让我可以随心选择!!!
我选择了去伊罗达的短途旅行,因为我妻子非常喜欢这个地方!!
船非常新,一尘不染,设施也非常棒!!!船长马诺斯是一位无可挑剔的专业船长,他热情友好,乐于助人,满足了我们的所有需求!!!
他为我们提供了导游服务,我们还在海滩游泳(科洛基塔海滩是最美的海滩之一!!),之后我们去了斯皮纳龙格岛,在伊罗达吃了晚饭,总而言之,我们度过了美好的一天!!!
好天气也是我们的盟友,不过船长告诉我们,出于安全考虑,如果天气不好,短途旅行就会取消。我的孩子们玩SUP和Sea Scooter玩得很开心,我和妻子则在甲板上享受阳光、大海、美酒和水果,还有音乐!!!
我强烈推荐大家尝试一下这个体验!!!
谢谢Seacrete!!!!