点评:Επισκεφθήκαμε τον χώρο οικογενειακώς και αρχικά η εμπειρία φαινόταν ευχάριστη. Η υπάλληλος ήταν ευγενική και μας εξήγησε αναλυτικά τις δραστηριότητες και τα θεματικά σκηνικά που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε. Μάλιστα, μας πρότεινε ιδιαίτερα το σκηνικό με την “πισίνα” από λευκά μπαλάκια, ζητώντας μας να βγάλουμε τα παπούτσια ώστε να διατηρηθεί καθαρός ο χώρος, και μας ενθάρρυνε να μπούμε όλοι μέσα και να παίξουμε.
Δυστυχώς, τη στιγμή που βρισκόμασταν μέσα στην πισίνα εμφανίστηκε μια μεγάλη κατσαρίδα, γεγονός που μας προκάλεσε μεγάλη δυσφορία και απογοήτευση. Θεωρώ απαράδεκτο να ζητείται από τους πελάτες να τηρούν κανόνες καθαριότητας και σεβασμού προς τον χώρο, όταν δεν φαίνεται να υπάρχει η αντίστοιχη μέριμνα για την υγιεινή και την καθαριότητα των εγκαταστάσεων και των αντικειμένων που χρησιμοποιούνται από μικρούς και μεγάλους.
Ελπίζω το περιστατικό να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη βελτίωση της καθαριότητας του χώρου.
翻译:我们一家人去了那里,起初感觉很愉快。工作人员很友善,详细地向我们介绍了各种活动和主题场地。她特别推荐了那个有白色球池的场地,并要求我们脱鞋以保持场地清洁,还鼓励我们进去玩。
不幸的是,当我们在球池里玩耍时,一只大蟑螂突然出现,让我们感到非常不舒服和失望。我认为,如果场地本身对设施和物品的卫生状况漠不关心,却要求顾客遵守清洁和尊重场地的规则,这是不可接受的。
我希望场地方面能够认真对待此事,并采取必要措施改善场地的清洁卫生状况。