点评:Dit was het meest bizarre ervaring die wij als uitje hebben meegemaakt. We werden geinformeerd om eerst moesten bellen om te vertellen wanneer en wat we wilden. We vroegen om een groeps sessie voor ons viertjes. Dat kon voor 60 euro voor een uur en we spraken dat zo af. Na 15 minuten kwamen er ineens 5 andere mensen aanlopen en de gids zei tegen hen: 'kom er maar bij, hoe meer zielen hoe meer vreugd'. Ik voelde me ongemakkelijk en zei: 'hadden we niet een sessie met ons vier afgesproken?' De man zei waar iedereen bij was: 'Doe niet zo vervelend man dat hebben we helemaal niet afgesproken. Als ik besluit dat er meer bij kunnen dan doe ik dat'. Hij begon mij te kleineren en zei op een gegeven moment. Gaan jullie maar weg, ik wil julle er niet meer bij hebben. Hij bedreigde ook 1 van de kinderen. Ondertussen hebben we gezien hoe de Alpacas werden geslagen, aan de oren getrokken en meegesleept en in de keel gegrepen. We vonden dat afschuwelijk om allemaal te zien en te ervaren. De kinderen werden bang en voelden zich niet prettig. We zijn toen maar weggegaan.
翻译:这是我们作为团体活动所经历的最离奇的体验。我们事先得到通知,必须先打电话说明时间和想要体验的项目。我们请求为我们四个人安排一场团体体验。费用是60欧元,时长一小时,我们就这样约定好了。15分钟后,突然又有5个人走了进来,导游对他们说:“快来加入吧,人多才热闹嘛。”我感到很不自在,便说:‘我们不是约好四个人一起进行吗?’那个男人在所有人面前说道:‘别烦人了,我们根本没那样约定。如果我决定可以再多加几个人,我就会这么做。’他开始贬低我,后来还说:‘你们走吧,我不想再见到你们。’他还威胁了其中一个孩子。与此同时,我们目睹了那些羊驼被殴打的过程。耳朵被扯到、被拖着走,喉咙也被抓住。我们所有人都觉得看到和经历这些太可怕了。孩子们也吓坏了,感觉很不自在。于是我们就离开了。