点评:Het zwembad op zich is leuk en voor kinderen best vermakelijk. Helaas werd ons hele bezoek overschaduwd door het gedrag van het personeel.
❗ Onze ervaring
Bij aankomst werd het systeem met de munten totaal niet uitgelegd. Omdat wij uit Nederland komen, hadden we op zijn minst verwacht dat men zou proberen dit in het Engels uit te leggen dat gebeurde niet.
Bij vertrek wilden wij de munten bij de balie inleveren, omdat we niet wisten hoe het systeem werkte. Toen werd ons gezegd dat we deze eerst bij een automaat moesten invoeren. Daar verscheen ineens een extra rekening.
Een medewerkster beweerde dat er één munt ontbrak en dat er cola was gekocht. In totaal moesten wij €8 bijbetalen. Dit klopte absoluut niet: niemand had cola besteld en degene die iets had gegeten, kon dit gewoon aantonen met een bon en bankbetaling.
🚨 Escalatie
Wij werden vervolgens twee volwassenen en een baby in een kinderwagen aan de kant gehouden en mochten niet weg. De medewerkster bleef onbeleefd, beschuldigde ons van liegen en dreigde zelfs de politie te bellen.
De politie werd uiteindelijk ook echt gebeld. Twee agente kwamen ter plaatse en begrepen de situatie ook niet. Na het bekijken van de bonnen bleek dat de beschuldigingen niet klopten (de nummers kwamen niet overeen en er stond geen cola op de bon).
Toch gaf de medewerkster haar fout niet toe en bleef ze arrogant. In aanwezigheid van de politie mochten wij zonder extra kosten vertrekken.
翻译:游泳池本身很不错,孩子们玩得很开心。可惜的是,我们整个游玩体验都被工作人员的态度毁了。
❗ 我们的经历
到达时,工作人员完全没有解释投币系统。因为我们来自荷兰,所以我们至少期望他们能尝试用英语解释一下;但并没有。
离开时,我们想在柜台退还硬币,因为我们不了解投币系统的运作方式。这时,工作人员告诉我们必须先把硬币投进机器里。突然,机器里多了一张纸币。
一名工作人员声称少了一枚硬币,而且有人买了可乐。我们总共不得不额外支付8欧元。这完全是无稽之谈:没有人点可乐,而且吃过东西的人可以很容易地拿出收据和银行账单来证明这一点。
🚨 事态升级
我们——两个大人和一个婴儿——随后被工作人员拦在一边,不让我们离开。那名工作人员态度依然恶劣,指责我们撒谎,甚至威胁要报警。最终我们还是报了警。两名警员赶到现场,但对情况也一头雾水。查看收据后,发现指控有误(金额不符,而且收据上根本没有可乐)。
尽管如此,那名店员仍然拒不认错,态度傲慢。在警察的监督下,我们最终被允许离开,无需支付任何额外费用。