点评:Ik ben nog nooit zo blij geweest dat ik toch even naar de winkel ben gegaan in plaats van online te bestellen.
De eigenaar van deze shop is echt een hele leuke gast met een duidelijke passie voor zijn werk. Super aardig en behulpzaam en je merkt in alles dat hij hier zijn plezier uit haalt.
Toen ik binnen kwam waren er al wat andere klanten waar hij wat trucjes aan liet zien en na een ruime tijd zijn zij en even later ook ik met een hele boel vragen weer de deur uit gegaan. Ik vroeg mij namelijk anderhalf uur lang af hoe de eigenaar al die trucjes deed en stond stomverbaasd te kijken, en ik kan mij voorstellen dat dit voor de andere klanten ook zo was. De sfeer in de winkel was hierdoor ook heel gemoedelijk omdat wij eigenlijk als toeschouwer werden meegenomen in de wereld van goochelen.
Naast goed advies over de aankoop gaf hij ook hele goede adviezen omtrent performen. Ik ben recent pas begonnen met het leren van trucs en merkte dat ik zenuwachtig was om een truc voor iemand te doen. Ik heb dezelfde avond nog alle tips toegepast die de eigenaar mij had gegeven en ik heb meerdere malen zonder moeite (en succesvol!) mijn eerste truc uitgevoerd bij verschillende vrienden van mij.
Nu ben ik eerst met mijn nieuwe kaarten wat nieuwe trucs aan het leren maar ik ga voortaan gewoon lekker bij deze winkel langs als ik iets nodig heb. Al is het maar voor de sfeer.
翻译:我从未像现在这样庆幸自己当时选择去店里买东西,而不是在线下单。
这家店的老板真是个非常不错的人,对自己的工作充满热情。他超级友善又乐于助人,从方方面面都能看出他在这里找到了乐趣。
我进店时,已经有一些其他顾客在,他正在给他们演示一些技巧。过了一会儿,那些顾客带着一堆问题离开了;没过多久,我也带着同样多的疑问走出了店门。其实,有一个半小时的时间里我一直在琢磨店主是怎么变出那些戏法的,我惊得目瞪口呆,可以想象其他顾客也和我一样。正因为如此,店里的氛围也变得十分融洽,因为我们实际上是以旁观者的身份被带入了魔术的世界。
除了提供关于购买的良策外,他还给出了许多关于表演的宝贵建议。我最近才开始学习魔术,发现自己在给别人表演魔术时会感到紧张。就在当天晚上,我立刻运用了店主给我的所有建议,之后便轻松自如地(而且成功地!)向好几位朋友表演了我的第一个魔术。
现在,我正用新买的牌子来学习一些新的魔术,不过今后只要需要什么,我都会顺道来这家店。就算只是为了感受一下那里的氛围也值得。