Rondrit Bodensee start Lindau, via Meersburg (autoferrie) naar Konstanz en terug naar Bregenz
Lake Constance (Bodensee)的点评
点评:We hebben op een dag een rit om de Bodensee gemaakt. We zijn gestart met een bezoek aan Lindau om 11:00 uur. Een leuke stad om te bekijken. Je kunt vlak voor de brug naar Lindau betaald parkeren. Je kunt ontspannen door de stad lopen en fijn een terras pakken. Het is betaalbaar.
Na 1,5 uur zijn wij weer vertrokken richting Meersburg. Een rit van 1 uur. We waren verrast dat er langs de gehele route vele fruitbomen te vinden waren. Mooie route om te rijden vlak langs het meer.
Bij Meersburg zijn we met de autoferrie overgestoken naar Konstanz. De opstap/parkeerplaats naar de ferrie was goed te vinden. Ieder kwartier kun je met de auto over. Je kunt betalen op de ferrie en het bedraagt 11 euro per persoon.
Naven heerlijke tocht van 20 minuten over het water kwamen we aan in Staad.
Daar zijn we in 10 minuten naar Konstanz gereden en hebben ondergronds geparkeerd bij de vismarkt. Van hieruit kon je gemakkelijk de oude stad bereiken. We hebben hier 1,5 rondgewandeld en wat gegeten. Prijzen van het drinken en eten was betaalbaar.
De parkeergarages etc. betalen wij met een speciaal gedownloade app. Handig, want dan hoef je geen passende biljetten of muntgeld bij je te hebben.
Vanuit Konstanz zijn we langs de andere kant via Romanshorn naar Bregenz gereden over weg nummer 13. Aan deze kant van het meer waren minder fruitbomen. Toch was deze weg prachtig om te rijden. We zijn na een rit van 1,5 vanaf Konstanz langs het meer weer richting ons vakantieadres gereden.
Leuke rit met bijzondere uitstapjes.
翻译:有一天,我们驾车环游了博登湖。11点时我们从林道开始游览。那是一座值得一逛的可爱小城。在通往林道的桥附近可以付费停车。你可以悠闲地在城里漫步,还能找个露台坐坐。消费也很划算。
1个半小时后,我们启程前往梅尔斯堡。车程为1小时。令我们惊讶的是,沿途到处都是许多果树。这是一条沿着湖边行驶的美丽路线。在梅尔斯堡,我们乘坐汽车渡轮前往康斯坦茨。前往渡轮的上车点/停车场很容易找到。每隔15分钟就有一班车渡过去。可以在渡轮上付款,费用为每人11欧元。
经过20分钟惬意的水上之旅后,我们抵达了施塔德。
从那里我们开车10分钟便到了康斯坦茨,并在鱼市地下停车场停车。从那里可以轻松前往老城区。我们在这里停留了1……逛了5圈,还吃了点东西。饮料和食物的价格也很实惠。
停车场等费用的支付是通过专门下载的应用程序来完成的。这很方便,因为这样就不必随身携带合适的纸币或零钱了。
从康斯坦茨出发,我们沿着13号公路从另一侧经罗曼斯霍恩前往布雷根茨。湖的这一侧的果树较少。不过这条路开起来真是美妙至极。行驶1小时后……5号,我们从康斯坦茨出发,沿着湖边再次朝我们的度假地驶去。
这是一段有趣的旅程,还有不少特别的游览点。