点评:We hebben hier een elektrische sloep gehuurd en ondanks een kleine tegenslag kijken we terug op een hele positieve ervaring.
Bij aankomst werden we ontzettend vriendelijk ontvangen. We waren iets te vroeg aanwezig en kregen alvast alle uitleg, omdat de boot nog niet terug was, werd ons gevraagd daarna nog even te wachten. Op de afgesproken tijd bleek helaas dat onze boot door een foutje niet voldoende was opgeladen en daardoor niet gebruikt kon worden.
Gelukkig dacht het personeel direct met ons mee. We kregen meerdere oplossingen aangeboden: we mochten direct een andere boot meenemen zonder tijdslimiet. Echter was deze boot minder lux dan wat we geboekt hadden. Een andere mogelijkheid was om een uur te wachten tot er een luxere boot terug was. Omdat we juist erg uitkeken naar een luxere boot, hebben we ervoor gekozen om te wachten. Uiteindelijk mochten we deze boot ook meenemen zonder tijdslimiet als extra tegemoetkoming.
Natuurlijk was het jammer dat het niet meteen volgens plan verliep, maar de manier waarop het personeel dit heeft opgelost verdient echt een compliment. Ze waren vriendelijk, empathisch, eerlijk over de situatie en deden er alles aan om ons alsnog een geweldige ervaring te bezorgen. Uiteindelijk hebben we heerlijk genoten op het water. Juist de uitstekende service maakt dat we hier zeker nog eens terugkomen. Bedankt!
翻译:我们在这里租了一艘电动船,尽管出现了一点小状况,但总的来说这是一次非常愉快的体验。
抵达后,我们受到了极为热情的接待。我们到得稍早了一些,工作人员便提前为我们做了各项说明。由于船只尚未归还,他们让我们稍作等待。到了约定的时间,很遗憾,由于失误导致我们的船没能充满电,因此无法使用。幸运的是,工作人员立刻与我们共同想办法。他们给出了多种解决方案:我们可以直接乘坐另一艘船,且没有时间限制。不过,这艘船的豪华程度不如我们原先预订的。另一个选择是等待一个小时,等一艘更豪华的船返回。由于我们本来就非常期待乘坐更豪华的船,于是决定等候。最终,作为额外的补偿,我们也被允许无时间限制地乘坐那艘船。当然,事情没有按计划进行确实有些遗憾,但工作人员处理问题的方式真的值得称赞。他们友善、富有同理心,如实地说明了情况,还竭尽全力让我们拥有一次美妙的体验。最终,我们在水上尽情享受了一番。正是这种出色的服务让我们肯定会再次光临。谢谢!