点评:Wij zijn vandaag met de bergbahn (enkele reis) naar boven gegaan met 2 volwassenen en 1 kind (60 CHF) en een kugel (houten balletje) (5 CHF). Binnen 5 minuten ben je boven, waar vele bewoners in auto's rond crossen. Wij vonden het uitzicht niet heel bijzonder vanaf de Lauchernalp. Vanaf de lift het 'Loichi Kugelweg' naar het dal Wiler gelopen. De kugelbanen waren slecht gebouwd, de kugel viel er telkens uit. Halverwege de route vloog de kugel halverwege uit de baan, zo de afgrond in. (Bij de boomstam) Helaas niet terug kunnen pakken, ivm steile afgrond. Kind verdrietig over het kwijtraken van zijn kugel. Hij verzamelt namelijk al deze kugels van verschillende belevenisparken in de bergen. Beneden bij de lift de situatie uitgelegd, maar hij kreeg geen andere kugel. Alleen als wij wederom 5 CHF zouden betalen. Zeer klantonvriendelijk! Kortom wij zouden deze berglift en de kugelaanschaf en het pad niet aanraden! Geen waar voor je geld. Vroeger altijd mooie herinneringen gehad aan het Lötschental, maar deze tocht was zeer teleurstellend.
翻译:今天我们带着2名成人和1名儿童乘坐山地火车(单程)上山(60瑞士法郎),还买了一个木制弹珠(5瑞士法郎)。不到5分钟就到达了山顶,那里有很多居民开着车四处转。我们觉得从劳赫纳尔普山顶的视野算不上特别出色。从缆车处沿着“洛伊希弹珠路”步行前往威勒山谷。那些弹珠轨道修建得很差,弹珠总是从轨道上掉下来。走到半路时,弹珠彻底脱离了轨道,直接掉进了深渊。(在树干旁)可惜由于悬崖太陡峭,无法找回。孩子因为弄丢了他的弹珠而难过不已。实际上,他一直在收集来自山中各个游乐园的这类弹珠。我们在缆车处向工作人员说明了情况,但他没能得到另一颗弹珠。除非我们再支付5瑞士法郎才行。服务态度极其不友好!总之,我们绝不推荐乘坐这条山间缆车、购买弹珠或走这条路线!完全不值这个价钱。以前对洛施恩塔尔总是有着美好的回忆,但这次行程却非常令人失望。