点评:We kwamen aan op de camping zat een zeer onvriendelijk ongeïnteresseerde man achter de receptie . Omdat we nog niet in konden checken zijn we alvast even de camping gaan verkennen dit was een grote teleur stelling. Alles is echt vergaande glorie. Er zit een honden trimsalon naast het winkeltje winkeltje was dicht er was bijna niemand op de camping
Toen we naar het meer liepen wat al een teleurstelling was omdat het niet aan de camping ligt maar je nog een stuk moet lopen bleek het water erg vies stonk erg. En wij hadden gedacht dat we er konden suppen en vissen maar op weg naar het meer hingen er overal spandoeken dat je niet mocht suppen en niet mocht vissen
Onze zoon was zo verdrietig over deze camping die stond al te huilen bij het meer. En ook wij waren enorm teleur gesteld.
Suncamp gebeld waar we geboekt hadden en dit aangegeven we konden wel annuleren maar kregen dan maar 5% van onze kosten terug ondanks dat we niet eens ingecheckt hadden!!! Met de meneer achter de incheckbalie gesproken deze boeide het helemaal niet dat we de camping vreselijk vonden en niet wat we ons hadden voorgesteld na het zien van de foto’s en het verhaal erbij. En wilde dan ook helemaal niks voor ons doen of ons enigszins tegemoet komen!!!
We zijn met gierende banden vertrokken en hebben in de auto een nieuwe vakantie gezocht wat ons financieel erg veel heeft gekost maar we konden het onze zoon ook niet aandoen om weer naar huis te gaan nadat hij zich zo had verheugd op deze vakantie!!!!
Ga hier nooit heen!!!!!!
(Vergeten om foto’s te maken omdat we zo teleurgesteld waren!!!)
翻译:我们到达露营地时,接待处有个极其冷漠且漠不关心的男人。由于还无法办理入住,我们便先去露营地转了转,结果大失所望。一切都已破败不堪、毫无生气了。那个小卖部旁边有一家宠物美容店。小卖部关着门,露营地里几乎没有人。
当我们走向湖泊时,已经有些失望了,因为湖泊并不在露营地旁边,还得走一段路才能到达。结果湖水非常脏,还散发着难闻的气味。我们原以为可以在那里划桨板和钓鱼,但在前往湖边的路上,到处都挂着标语,禁止划桨板和钓鱼。
我们的儿子为此非常难过,在湖边都哭起来了。我们自己也极度失望。
我们给预订时所联系的Suncamp打电话说明了情况,虽然可以取消预订,但即便我们根本没办理入住手续,也只能拿回5%的费用!!!我们和办理入住手续的工作人员交谈过,他完全不在乎我们觉得那个露营地糟糕透顶,也不符合我们看到照片和介绍后心中的预期。他根本不愿为我们做任何事,也不肯给我们一点通融!!!我们急匆匆地出发了,在车上又重新寻找新的度假地。这让我们花费了大量金钱,但我们的儿子那么期待这次假期,我们实在不忍心让他再回家!!!
绝对不要去那里!!!!!!
(因为我们太失望了,都忘了拍照!!!)