点评:OM Paparazzi’de yaşadığımız deneyim maalesef tam bir hayal kırıklığıydı.
Personelin tavrı son derece kaba, saygısız ve profesyonellikten uzaktı. Rezervasyonumuz önceden onaylanmış olmasına rağmen, kapıda sanki rezervasyonumuz hiç yokmuş gibi davranıldı. Rezervasyonumuzu göstermemize rağmen bunu kabul etmek istemediler ve bizi oldukça zor durumda bıraktılar.
Daha da kötüsü, personel bizimle konuşurken saygı sınırlarını aşarak hakaret içeren bir üslup kullandı. Bir müşteriye bu şekilde davranılması kesinlikle kabul edilemez.
Bir Beach Club’a para ödeyerek güzel vakit geçirmek ve kaliteli hizmet almak için geliyoruz. Karşılığında bu kadar kaba ve aşağılayıcı bir tavır görmek gerçekten çok üzücü.
OM Paparazzi gibi bir mekâna hiç yakışmayan bir davranış. Rezervasyonu onaylayıp daha sonra kapıda müşteriyi yok saymak ve üzerine hakaret etmek kesinlikle profesyonel bir işletme anlayışı değildir.
Yaşadığımız bu kötü deneyim nedeniyle mekânı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
翻译:很遗憾,我们在OM Paparazzi的体验彻底令人失望。
工作人员的态度极其粗鲁、不尊重且毫无职业素养。尽管我们的预订早已得到确认,但在门口他们却表现得好像我们根本没有预订一样。即便我们出示了预订信息,他们仍拒不承认,让我们陷入了极为尴尬的境地。
更糟糕的是,工作人员在与我们交谈时超出了尊重的底线,使用了带有侮辱性的言辞。这样对待顾客是绝对不可接受的。
我们花钱去海滩俱乐部,就是为了享受愉快的时光并获得优质的服务。然而,换来的却是如此粗鲁且带有侮辱性的态度,实在令人难过。
这种行为完全不符合OM Paparazzi这样的场所应有的水准。既确认了预订,却在门口对顾客视而不见甚至加以辱骂,这绝对不是一家专业企业应有的做法。由于我们经历的这次糟糕体验,我绝对不推荐这个地方。