点评:Laatste jaren best veel (Plopsa) pretparken bezocht, dit is echter met voorsprong het slechtste park dat ik ooit bezocht heb.
Belangrijke minpunten:
- Inconsistente metingen: mijn zoontje van 3 flirt met de 96cm. In de valtoren werd hij toegelaten, in de smurfer initieel ook. Een andere bezoekster vroeg (geen idee waarom) om nogmaals te controleren. Tot onze verbazing ging de operator hier op in en moest hij de attractie uiteindelijk verlaten. De manier waarop was Plopsa onwaardig - helaas is hij een traumatische ervaring rijker.
- Geen communicatie rond gesloten attracties - kinderboerderij was vb niet toegankelijk.
- Meeste eetgelegenheden waren al gesloten om half 5 (park open tot 6)
- Duur eten/drinken
- Geen/weinig communicatie rond shows/ontmoetingen
- Geen Plopsa beleving zoals in Plopsaland of Plopsa Indoor
Het park wordt voornamelijk gerund door jobstudenten die er niet altijd even gemotiveerd bijlopen. Uitzondering hierop de vriendelijke medewerkers van de minigolf en het panos kraampje.
Kort samengevat: absolute afrader voor kinderen onder 1m - ook voor grotere kinderen zijn er veel betere alternatieven
翻译:近年来我去了不少(Plopsa)主题公园,但这绝对是我去过最糟糕的一家。
主要缺点:
- 身高测量标准不一致:我3岁的儿子身高快到96厘米了。他在跳楼机处被允许进入,在史努比乐园的游乐设施处起初也通过了。后来另一位游客(不知为何)要求再测一次身高。令我们惊讶的是,工作人员竟听从了请求,结果我儿子最终不得不离开那个游乐设施。这种方式实在配不上Plopsa——可惜,游客们又增添了一段痛苦的回忆。
- 对于已关闭的游乐设施几乎没有任何说明——比如儿童农场就无法进入。
- 大多数餐饮店在下午5点半就关门了(公园开放时间至6点)。