点评:Aquapalace Čestlice nás bohužel velmi zklamal.
První den návštěvy jsme zamířili na venkovní bar, kde obsluha působila dojmem, že se více věnuje povídání mezi sebou než zákazníkům. Personál nepůsobil příliš zkušeně a celkově bylo vidět, že zaměstnanců je málo. Chtěli jsme si objednat ledovou kávu, ale bylo nám řečeno, že ji nemají. Šli jsme tedy k dalšímu stánku, kde nám ledovou kávu sice mohli udělat, ale obsluha nám ji sama nedoporučila. Proto jsme si chtěli dát ledový čaj, na což nám bylo řečeno, že je to vlastně jedno a to samé. Nakonec jsme si objednali alespoň neperlivou vodu. Po přibližně 5 minutách čekání za námi obsluha přišla s tím, že ani tu nemají.
Řekli jsme si, že se to může stát, a doufali jsme, že druhý den už bude vše v pořádku.
Druhý den návštěvy jsme ale po zhruba hodině strávené v aquaparku a neustálém shánění něčeho k pití začali být opravdu naštvaní. Prošli jsme celý areál a nikde neměli led. Opět nebyla k dispozici neperlivá voda a nakonec jsme zjistili, že nemají ani zmrzlinu. Na tak velký a známý aquapark je podle nás nepřijatelné, aby opakovaně chyběly tak základní věci.
Nakonec jsme se rozhodli požádat o vrácení vstupného. Oceňujeme, že zaměstnanec na recepci naši situaci vyslechl a bez problémů nám peníze vrátil.
Během řešení celé situace jsme navíc byli svědky toho, jak jiná návštěvnice řešila incident s plavčíky. Tvrdila, že musela sama pomáhat zachraňovat člověka, zatímco podle ní plavčíci nezasáhli včas, a následně jí měli vyhrožovat přivoláním paní ředitelky. Nemůžeme potvrdit, co se přesně stalo, protože jsme u samotného incidentu nebyli, ale celá situace na nás nepůsobila profesionálně.
Je škoda, že tak známý aquapark trpí nedostatkem personálu a opakovanými výpadky občerstvení. Za cenu vstupného jsme očekávali mnohem lepší služby.
翻译:很遗憾,切斯特利采水上乐园(Aquapalace Čestlice)让我们非常失望。
第一天,我们去了露天酒吧,那里的工作人员似乎更热衷于彼此聊天,而不是服务顾客。他们看起来经验不足,显然人手不够。我们想点冰咖啡,却被告知没有。于是我们去了另一个摊位,那里可以做冰咖啡,但工作人员并没有推荐。所以我们想喝冰茶,却被告知冰茶和冰咖啡是一样的。最后,我们只好点了瓶水。等了大约5分钟后,工作人员过来告诉我们这里也没有。
我们觉得这种情况可能会发生,希望第二天一切顺利。
然而,第二天,我们在水上乐园玩了一个小时左右,一直在找饮料,却始终没有找到,我们开始感到非常生气。我们绕着整个区域走了一圈,发现到处都没有冰。也没有静止的水,最后我们发现他们甚至连冰淇淋都没有。在我们看来,这样一个规模庞大、名气很大的水上乐园反复出现如此基本的需求,实在令人难以接受。
最终,我们决定要求退还门票。值得庆幸的是,前台接待员认真听取了我们的诉求,并爽快地退还了我们的钱。
在处理整个事件的过程中,我们还目睹了另一位游客与救生员发生冲突。她声称自己不得不亲自去救人,而据她所说,救生员没有及时介入,之后还威胁要通知园长。由于我们当时不在现场,所以无法确认事件的具体经过,但整个过程在我们看来都非常不专业。
这样一个知名的水上乐园竟然会面临人手不足和食物供应短缺的问题,实在令人遗憾。考虑到门票价格,我们原本期待的是更好的服务。