点评:OPGELET! Voor mensen met een UITpas die de zoektocht gaan doen, enkel UITpassen van Polder tot Kempen zijn daar geldig, dus UITpassen van elders niet. Dit staat niet vermeld op de website.
Dus toen we met een aantal kinderen klaar stonden om de zoektocht te doen, konden we onze UITpas niet gebruiken. De behulpzame vrijwilligers konden het pasje niet scannen wisten ook niet waarom, daarom contacteerde ik het Arboretum via mail en kwam dit zo te weten. Het duf en kortaf antwoord van deze correspondente doet me vermoeden dat dit ook nog niet is aangepast op de website.
Bij drukte loopt het soms mis in de cafetaria wanneer je iets van eten besteld dat moet opgewarmd worden bv quiche. Dit hebben we al een aantal keer ervaren. Verder zie ik wel dat de mensen daar doen wat ze kunnen, dus heb ik er wel begrip voor. De tuin wordt met veel liefde onderhouden en is prachtig.
翻译:注意!对于打算参加寻宝活动的持有UITpass的人士来说,只有“Polder tot Kempen”地区的UITpass才有效,其他地区的UITpass则无效。这一点在网站上并未说明。
因此,当我们带着几个孩子准备参加寻宝活动时,却无法使用我们的UITpass。热心的志愿者们也无法扫描这张卡,也不明白原因何在。于是我通过邮件联系了植物园,才得知了这一情况。这位接待员的回应冷漠又简短,让我推测网站上也尚未做出相应调整。
人多的时候,如果你点了需要加热的食物,比如乳蛋饼,自助餐厅就有时会出岔子。这种情况我们已经遇到过好几次了。不过我也看到那里的工作人员已经尽了最大努力,所以我还是能理解他们的难处。花园打理得十分用心,漂亮极了。