点评:Pas op met deze organisatie! Zeer slechte ervaring! Wij boekten een walvistour 3 maanden op voorhand bij Westfjords Safari recht tegenover het bureau van west tours in isafjordur.
Wij kwamen hiervoor speciaal 2 dagen naar Isadjordur. De boot ging vertrekken om 14:00. Omstreeks 11:00 kregen we telefoon dat er een dubbele boeking was. We gingen naar het bureau en hier konden ze niets betekenen. Na een paar telefoontjes konden we om 18:00 een andere trip doen. Hierdoor blijven we de hele dag in Isafjordur terwijl we normaal al naar ons hotel 3u verder gingen vertrekken.
Om 16:30 krijgen we opnieuw telefoon dat de boot net is terug gekomen en dat de trip niet kan doorgaan door de opkomende wind. De vrouw aan de lijn weet niet dat wij in een café met Duitse vissers zitten en te horen krijgen dat de condities op zee super zijn.
We rijden naar het bureau en alles is gesloten. Er hangt wel nog een papier buiten ‘rib boat tour 18:30’ . Waarschijnlijk hadden ze onvoldoende boekingen of had de schipper geen zin meer om te varen en hebben wij hierdoor een hele dag van onze reis verloren en geen whale watching kunnen doen.
We zien uiteindelijk nog iemand van het bureau die hetzelfde verhaal doet van de wilde zee en dat iedereen op de boot die 30min geleden terugkwam kletsnat was.
Om het verhaal volledig te maken zien we een volledige droge boot en geen enkel natte overal in de container.
Mogelijks bieden deze mensen prachtige RIB boat tour s aan maar als je maar op deze service kan rekenen raden we iedereen aan om elders in IJsland een tour te boeken.
In Husavik bijvoorbeeld
翻译:小心这家公司!体验非常糟糕!我们提前三个月预订了Westfjords Safari的观鲸之旅,就在伊萨菲厄泽West Tours办公室对面。
为了这次观鲸,我们特意去了伊萨菲厄泽两天。船原定下午2点出发。上午11点左右,我们接到电话说重复预订了。我们去了办公室,但他们帮不上忙。打了几个电话后,我们终于预订了下午6点的另一个行程。这意味着我们将在伊萨菲厄泽待一整天,尽管我们原本应该出发去三个小时车程外的酒店。
下午4点30分,我们又接到一个电话,说船刚刚回来,由于风力增强,行程取消了。接电话的女士不知道我们正和德国渔民坐在咖啡馆里,还被告知海况非常好。
我们开车去了办公室,所有商店都关门了。外面仍然挂着一块牌子,上面写着“RIB 船之旅,下午 6:30”。可能是预订不够,或者船长不想再航行了,这意味着我们损失了一整天的行程,没能去赏鲸。
我们终于找到了旅行社的人,他告诉我们同样的故事,海浪汹涌,30 分钟前回来的那艘船上的每个人都浑身湿透。
更完整的是,我们看到了一艘完全干爽的船,集装箱里没有一件湿东西。