点评:Byliśmy liczną grupą – 10 osób w Bangkoku i 19 osób na Krabi – i całą podróż zrealizowaliśmy z pomocą Pana Roberta, który na stałe mieszka BKK. Komfortowe transferu z i na lotnisko.
Zwiedzanie Bangkoku było na najwyższym poziomie: pełen profesjonalizm, doskonała organizacja, bez pośpiechu i bez zmęczenia, a jednocześnie zrealizowane zostały wszystkie najważniejsze punkty programu. Mieliśmy świetnego lokalnego profesjonalnego przewodnika.
Na Krabi czekały na nas zupełnie inne, ale równie wyjątkowe doświadczenia – dżungla, słonie i wodospady. Tę część wyjazdu poprowadził Piotr wraz ze swoją niezwykle energetyczną żoną. Piotr imponuje ogromną wiedzą, a sposób, w jaki ją przekazuje, sprawia, że każda wyprawa staje się fascynującą opowieścią, a nie tylko zwiedzaniem.
To był wyjazd dopracowany w każdym detalu – merytoryczny, komfortowy i pełen autentycznych przeżyć. Z pełnym przekonaniem polecam.
翻译:我们一行人很多——曼谷10人,甲米19人——全程在住在曼谷的罗伯特的帮助下顺利完成。机场接送服务非常舒适。
曼谷之旅堪称一流:专业周到,组织完美,节奏舒缓,没有丝毫仓促或疲劳,行程中的所有重要景点都涵盖到了。我们的导游是一位优秀的当地专业导游。
甲米之旅则截然不同,却同样精彩纷呈——丛林、大象和瀑布。皮奥特和他精力充沛的妻子带领我们游览了这部分行程。皮奥特渊博的知识令人印象深刻,他讲解的方式也妙趣横生,让每一次旅行都变成了一段引人入胜的故事,而不仅仅是一次观光之旅。
这次旅行精心策划——内容丰富、舒适惬意,充满了地道的体验。我由衷地推荐它。