点评:Απαράδεκτη στάση του ιδιοκτήτη/καπετάνιου
Μετά από τηλεφωνική κράτηση εισιτηρίων, όταν πήγαμε δια ζώσης να παραλάβουμε τα εισιτήρια και να αναχωρήσουμε για Πανορμίτη/Σύμη, δεν έβρισκαν τις κρατήσεις μας, έδωσαν εισιτήρια σε άτομα που δεν είχαν κάνει κράτηση, μας εμπαίζαν και μας επισήμαναν να πάμε στην άκρη γιατί ενοχλούσαμε τον υπόλοιπο κόσμο που ήταν από πίσω μας.
Κι όταν τους επικοινώνησα το πρόβλημα και το θέμα που προέκυψε από αυτούς με αγνοούσε λέγοντας μου 3 φορές πως θέλω να πληρώσω. Τον ένοιαζε να πάρει τα χρήματα παρά να διευθετήσει το λάθος που δημιουργήθηκε από αυτούς!
Δεν μας εξυπηρετούσαν και με ύφος ειρωνικό και απότομη συμπεριφορά μας αγνοούσαν.
Ο κύριος αυτός ήταν πραγματικά απαράδεκτος, ακοινώνητος, με ύφος καρδινάλιου μόνο που δεν μας έβρισε.
Πέρα από το συγκεκριμένο άτομο,
2 άτομα από το πλήρωμα, χωρίς να είναι της ειδικότητας τους μας βοήθησαν στο καράβι όταν τους χρειαστήκαμε.
Ένα πράγμα να θυμάσαι, εσύ που ήσουν στα εισιτήρια, τα λεφτά τρώνε τον αφέντη. Κατέβα λίγο από το καλάμι σου, άσε το καπετανιλίκι και την εξυπηρέτηση πελατών σε αυτούς που το κατέχουν και εσύ πήγαινε να εξετάσεις τα χαρακτηριστικά, τη συμπεριφορά, την εξέλιξη και τις αλληλεπιδράσεις των έμβιων όντων, από το μοριακό επίπεδο έως τα οικοσυστήματα.
翻译:船东/船长的态度令人无法接受
我们通过电话预订了船票,但当我们亲自前往取票准备前往帕诺米蒂斯/锡米岛时,他们却找不到我们的预订信息,反而把票给了没有预订的人。他们嘲笑我们,并让我们让开,说我们打扰了后面的人。
当我向他们说明情况时,他们置之不理,反复强调我要付钱。他们似乎更关心的是收钱,而不是弥补自己的错误!
他们没有为我们服务,而是以一种讽刺而生硬的态度无视我们。