点评:Mijn vriend en ik deden de vierdaagse trekking en waren zéér tevreden. Het is een heel unieke ervaring om midden in de jungle te wandelen, de weidse uitzichten, verschillende beplantingen. Onderweg kwamen we de woonplaats tegen van de inheemse volkeren. Je kan goed zien hoe ze leven. En natuurlijk als einddoel de verloren stad. Er is daar amper toerisme, wat de plaats nog meer bijzonder maakt.
De tour is perfect geregeld. Het vervoer staat overal op tijd klaar. Het zijn enorm lekkere en stevige maaltijden (wat nodig is voor de wandelingen) en steeds voldoende afwisseling. Dank u aan Claret.
Wij hadden als lokale gids Misael en als vertaler gids Nestor. Ze vertelden tijdens de wandeling over het gebied, over de cultuur en over de geschiedenis. Twee enthousiastelingen, wat aanstekelijk werkte. Ze zorgden ook voor voldoende veiligheid, wat belangrijk was tijdens het begin van het regenseizoen.
Wij vinden het een absolute aanrader als je Colombia bezoekt (een goede basisconditie is wel vereist).
We kunnen alleen maar lovend zijn over deze tourorganisatie. ❤️
翻译:我和朋友一起完成了为期四天的徒步旅行,我们非常满意。在丛林中漫步、欣赏开阔的景色以及各种植被,是一次极其独特的体验。沿途我们还看到了原住民的聚居地,可以清楚地看到他们的生活方式。当然,最终目的地就是那座失落的古城。那里几乎没有游客,这使得这个地方愈发特别。
整个旅行安排得井然有序,交通服务也总是准时到位。这些餐食极其美味且饱腹感强(这对于徒步旅行来说必不可少),种类也相当丰富。感谢Claret。
我们请的当地向导是Misael,翻译兼向导则是Nestor。他们在徒步过程中向我们介绍了这一地区的环境、文化以及历史。两人都热情洋溢,这种热情也感染了我们。他们还确保了行程的安全性,这在雨季伊始尤为重要。我们认为,如果你要去哥伦比亚旅游,这绝对是一个值得推荐的选择(当然,需要具备良好的体能条件)。
我们对这家旅行社只有夸赞之词。❤️