点评:Vi kom dumpende ind 30 min før lukketid uden nogen forventning. Vi blev taget virkelig godt i mod. Skønne lokaler og lækker butik. Vores vært tog sig god tid og præsenterede sig selv og stedet. Hun driver stedet med mand, søster og svoger. De er 8. generation på gården, som har dyrket korn til whisky i 16 år nu. Vi var dybt imponeret over de ildsjæle som driver stedet. Deres nytænkning i at give whisky et dansk touch. Imponerende hvordan alt dyrkes og produceres på stedet og hvad det egentlig kræver af jord, dyrkning og dyrehold. Derudover smagte whiskyen virkelig godt og der var noget for enhver smag. Vi kommer nok retur til en rundvisning næste gang vi er på disse kanter. Vi kan på det stærkeste anbefale denne oplevelse. En tasting menu koster kun 75 kr. og kræver ikke forudgående tidsbestilling
翻译:我们在关门前30分钟带着毫无期待的心情抵达。我们受到了非常热情的接待。环境优美,店铺也很棒。我们的接待人花了很多时间来介绍自己和这个地方。她与丈夫、妹妹以及妹夫一同经营这家店。他们已经是在这片土地上耕作的第八代人了,16年来一直在这里种植用于酿造威士忌的谷物。我们深深折服于这些充满热情的经营者们。他们为威士忌注入丹麦特色的创新之举也令人赞叹。令人赞叹的是,所有作物都在当地种植和生产,而这一过程对土壤、耕作以及畜牧业也提出了诸多要求。此外,威士忌的口感真的很棒,各种口味应有尽有。下次我们再来这一带时,肯定还会参加参观活动。我们极力推荐这种体验。品鉴菜单仅需75丹麦克朗,且无需提前预约。