点评:Bir turizm taşımacılığı firmasından beklenenin çok ötesinde bir hizmetle karşılaştık! Eren Anka ekibi, yalnızca bir yerden bir yere ulaştırmakla kalmıyor; adeta konforlu ve huzurlu bir yolculuk kültürü sunuyor.
Düzenlediğimiz şirket gezisi için çalıştık kendileriyle. Baştan sona iletişimleri çok kibar ve profesyoneldi. Programımızı, rotamızı ve saatlerimizi en ince detayına kadar dikkate aldılar. Özellikle büyük grup organizasyonlarında çıkabilecek karmaşayı sıfıra indirdiler.
Araçlar gerçekten üst düzeydi. Temizliği, konforu ve teknik donanımı harikaydı. Koltuklar rahat, araç içi düzen çok iyi planlanmıştı. Havasızlık, gürültü ya da yol yorgunluğu gibi sorunlarla hiç karşılaşmadık. Sürücü ise tam anlamıyla işinin ehliydi; ne bir ani fren, ne bir güvensizlik anı yaşattı. Özverili ve sakin tavrıyla herkesin takdirini topladı.
Ayrıca gezi boyunca sürekli ulaşılabilir olmaları, ihtiyaç anında çözüm sunmaları bizim için büyük bir artıydı. “Nasıl geçti?” diye soracak olursanız: Yolculuğumuz kadar firmayla çalışmak da keyifliydi.
Artık tüm organizasyonlarımızda ve şehir dışı gezilerimizde başka bir firma düşünmemize gerek kalmadı. Eren Anka, her anlamda güven veren, işine saygı duyan ve müşterisini gerçekten önemseyen bir firma. Hiç tereddüt etmeden herkese tavsiye ederim. 👏👏👏
翻译:我们体验到的服务远超我们对旅游交通公司的预期!Eren Anka 团队不仅将我们从一个地方运送到另一个地方,更致力于提供舒适安心的旅行体验。
我们组织了一次公司旅行,他们全程都保持着礼貌专业的沟通。他们把我们的行程、路线和时间都考虑得非常周到,细致入微。他们最大限度地减少了任何潜在的混乱,尤其是在大型团体活动中。
他们的车辆堪称一流。车辆的清洁度、舒适度和技术设备都堪称一流。座椅舒适,内部布局也经过精心设计。我们从未遇到过任何闷热、噪音或道路疲劳的问题。司机技术娴熟,没有突然刹车,也没有给我们带来任何不安全感。他敬业而沉稳的作风赢得了所有人的赞誉。
此外,他们在整个行程中始终待命,并且迅速响应,这对我们来说是一个巨大的优势。如果您想知道行程体验如何,那么与这家公司的合作和旅程本身一样令人愉快。
我们不再需要为所有活动和出城旅行考虑其他公司了。Eren Anka 是一家在各方面都值得信赖、尊重员工、真正关心客户的公司。我毫不犹豫地向所有人推荐它。👏👏👏