点评:Wij hebben een fietStoer door Deventer gedaan en het was in één woord: geweldig.
Onze tour werd geleid door Erik die, met zijn enthousiasme en enorme kennis, ons door de stad gidste. De route was prima afgewogen: genoeg bezienswaardigheden, maar ook tijd om te genieten van het uitzicht en de sfeer van Deventer.
Wat deze tour echt speciaal maakte was de gezellige sfeer. Er werd veel gelachen, en tegelijk kregen we interessante weetjes en verhalen mee. Erik vertelde boeiend over de geschiedenis, architectuur en verborgen parels in Deventer, waardoor we letterlijk en figuurlijk een andere kant van onze eigen stad zagen. Dankzij deze tour leerden we veel over plekken waar we dagelijks langs gaan, maar waar we nooit echt bij stilstonden.
Kortom: een echte aanrader voor iedereen die Deventer op een ontspannen en leuke manier wil ontdekken. Voor zowel inwoners als toeristen is dit een leerzame en gezellige ervaring. Dank aan Erik!
翻译:我们骑车游览了代芬特尔,总而言之,真是太棒了。
我们的行程由Erik带领,他热情洋溢、知识渊博,带领我们穿梭于这座城市。路线安排得井井有条:不仅有丰富的景点,还有充足的时间欣赏代芬特尔的景色和氛围。
这次旅行的真正特别之处在于它轻松愉快的氛围。我们欢声笑语不断,同时也了解到了一些有趣的知识和故事。Erik分享了关于代芬特尔历史、建筑和鲜为人知的瑰宝的精彩故事,让我们从字面和比喻两个方面,看到了这座城市的另一面。感谢这次旅行,我们了解了很多我们每天都会经过却从未真正驻足停留的地方。
简而言之:强烈推荐给所有想要轻松愉快地探索代芬特尔的人。对于当地人和游客来说,这都是一次寓教于乐的体验。感谢Erik!