点评:Gezin van 2 volwassen en kinderen in de leeftijd 4,8 en 15 jaar. Het was erg rustig alle tijd om alles te bekijken. Het was mooi weer wat ook wel zo fijn is, omdat de meeste activiteiten buiten zijn.. kinderen erg enthousiast. race op de glijbaan,over het water met een pondje.. met een metaaldetector muntjes zoeken en nog veel meer.. binnen kan je een "show" zien wat eigenlijk een demonstratie is over bijen.. dit viel ons wat tegen.. kinderen kunnen nog bijenwax kaars maken of een bloempotje.. dit is nog wel tegen betaling (25 kronen) per activiteit. Verder kan je binnen ook nog van alles doen.. en is er een klein winkeltje. We waren wat aan de late kant heengegaan rond 13.30.. kinderen waren nog niet uitgespeeld maar meeste wel gezien.. 16.00 uur ging het park al dicht.. zeker het geld waard.. alleen volwassenen betalen kinderen zijn gratis.
翻译:我们一家四口(两个大人,三个孩子,分别4岁、8岁和15岁)一起来的。公园里非常安静,所以我们有充足的时间好好逛逛。天气很好,而且大部分活动都在户外,所以感觉很舒服。孩子们兴致勃勃:从滑梯上滑下来,划着小船过水,用金属探测器找硬币等等。室内有一个“表演”,其实是关于蜜蜂的演示,这让我们有点失望。孩子们还可以制作蜂蜡蜡烛或小花盆,不过这些都需要付费(每次25克朗)。此外,室内也有很多其他活动,还有一个小商店。我们去得有点晚,大概下午1点半左右。孩子们还没玩够,但已经逛完了大部分项目。公园下午4点关门。这里绝对物超所值。只有成人收费,儿童免费。