点评:Fremstod mest som en nedslidt svømmehal uden nogen form for wellness over sig. Føltes ikke som helende termiske bade. Mange steder beskidt. Ikke-imødekommende personale. Virkelig ringe massager. Vi købte 6x50 minutters fuld kropsmassage og alle havde identiske oplevelser: Uengagerede massører hvis tryk næsten ikke kunne mærkes, og de havde travlt med at komme videre. Der var ingen oplevelse af wellness/noget lækkert. Børneområdet udenfor var så uinspirerende. Der var ingen overdækning på udendørs børnepool, som lå i solen hele dagen . Vi købte frokostbuffet til alle. Det var ikke god mad og dårlig betjening. Det er meget svært at begå sig, hvis man ikke taler italiensk. Vi sluttede dagen med en sur dame i receptionen, der nærmest kylede kvitteringen efter os. Det bedste ved dagen var den smukke køretur dertil og derfra. Absolut ikke et sted vi kan anbefale.
翻译:看上去更像是一座破旧不堪的泳池,完全没有任何疗养或休闲的氛围。根本感觉不像是能带来疗愈效果的温泉浴场。很多地方都很脏。工作人员也不友善。按摩服务实在糟糕透顶。我们购买了6次、每次50分钟的全身按摩服务,所有人的体验都如出一辙:按摩师敷衍了事,几乎感觉不到他们的按压力度,而且他们还急着结束服务。根本没有任何放松或愉悦的体验可言。外面的儿童区也毫无吸引力。户外的儿童泳池没有任何遮阳设施,一整天都暴露在阳光下。我们为所有人购买了自助午餐。食物质量很差,服务也很糟糕。不会说意大利语的话几乎寸步难行。这一天的结尾是接待处的一位脾气不好的女士,她几乎是把收据扔给我们就完事了。这一天最棒的部分就是往返路上的美丽风景。绝对不是一个我们能推荐的地方。