点评:Vi besøkte Hutsadin Elephant Foundation som familie, og satt igjen med et veldig godt inntrykk. Vi ble tatt godt imot, og fikk utdelt kaldt vann i varmen før vi deltok på en informativ introduksjon på rundt 30 minutter. Der lærte vi både om elefantene, historien deres og arbeidet stiftelsen gjør.
Det er lett å ha sterke meninger om elefanthold, men virkeligheten er ikke alltid svart eller hvit. Vi fikk en god forklaring på hvorfor elefantene i perioder er fastbundet. Det handler blant annet om sikkerhet, slik at de ikke vandrer ut på veier eller havner i trafikken. Samtidig må man forstå at dette skjer innenfor rammene av lokal kultur og de praktiske utfordringene ved å ta vare på så store dyr.
Det viktigste for oss var å se at elefantene får et langt bedre liv her enn de hadde tidligere. De får mat, medisinsk oppfølging, omsorg og et trygt sted å være. Vi opplevde at de ansatte virkelig bryr seg om dyrene og gjør det de kan for å gi dem et så godt liv som mulig.
Vi reiste derfra med en større forståelse for både elefantene og arbeidet stiftelsen gjør. Dette er en opplevelse vi varmt kan anbefale.
翻译:我们全家一起参观了胡萨丁大象基金会,归来后留下了非常好的印象。我们受到了热情接待,在炎热的天气里还得到了冰水解渴。随后我们参加了一场时长约30分钟的介绍会,从中了解了有关大象、它们的历史以及基金会所做工作的诸多知识。
对于大象饲养问题,人们很容易产生强烈的观点,但现实情况往往并非非黑即白。我们也得到了很好的解释,明白了为何有时需要将大象拴住。这主要涉及安全问题,目的是防止它们跑到马路上或卷入交通之中。同时我们必须明白,这一切都是在当地文化背景以及饲养如此大型动物的实际挑战框架内发生的。
对我们来说,最重要的是确保这些大象在这里能过上远比以前更好的生活。它们能获得食物、医疗照料、悉心呵护以及一个安全的生活环境。我们感受到,工作人员真的关心这些动物,并竭尽全力为它们创造尽可能好的生活环境。
离开时,我们对大象以及该基金会所做的工作有了更深的理解。这是我们极力推荐的一次体验。