点评:Wat hebben wij met z’n vieren een fantastische Safari gehad. Tom is echt de beste en de grappigste chauffeur die je je kan voorstellen. Hij stelt je meteen op je gemak in het begin en praat erg goed Engels. Zeker voor Nederlandsers perfect te volgen. Tom kent de wegen uit zijn hoofd en weet precies wat hij aan het doen is. Hij past zich perfect aan, aan wat wij nodig hebben. Hij is ook duidelijk in wat hij van je verwacht, zoals hoe laat hij graag zou willen vertrekken en wat de planning voor de dag is. Bij ons bleek een van de locaties niet helemaal geschikt te zijn om te overnachten en dat had hij voordat wij het wisten al helemaal opgelost.
Tijdens de Safari zelfs rijdt Tom ontzettend fijn en comfortabel. Hij weet dé plekken te vinden en stopt op de perfecte plek om de dieren te bewonderen en te fotograferen (de foto’s zijn amper ingezoomd). Hij duikt lekker vooraan als de mogelijkheid er is, maar wel met respect voor de dieren! Hij rijdt gerust een stukje terug als hij doorheeft dat een dier zich ongemakkelijk voelt. Zijn kennis over het land en de dieren is ook te prijzen. Gaandeweg kregen we veel feitjes te horen en alle vragen die wij hadden over de dieren, kon hij beantwoorden! Kortom, ik zou Tom echt aan iedereen aanraden! We missen hem nu al!
翻译:我们四个人度过了一次精彩绝伦的野生动物之旅。汤姆绝对是我见过最棒、最风趣的司机。他从一开始就让人感到轻松自在,而且英语说得非常流利,即使是荷兰人也能完全听懂。汤姆对路况了如指掌,对自己的驾驶技术也了如指掌。他能完美地满足我们的需求。他也会清楚地告诉我们他的期望,比如出发时间和当天的行程安排。我们预定的其中一个地点不适合过夜,但他很快就帮我们解决了这个问题。
即使在野生动物之旅中,汤姆的驾驶技术也极其娴熟舒适。他知道最佳观赏点,并且总能在最合适的地方停车,让我们欣赏和拍摄动物(他的照片几乎没有放大)。他很乐意在条件允许的情况下超车,但始终尊重动物!如果他发现动物感到不舒服,他会主动减速。他对这片土地及其动物的了解也令人赞叹。一路上,我们学到了很多有趣的知识,他也能解答我们所有关于动物的问题!总之,我强烈推荐汤姆!我们已经开始想念他了!