点评:Vi tog bussen från Agia Marina, som ska avgå 9.45 varje dag och den var bara några minuter sen. Det är inte en av de vanliga lokalbussarna, utan en sån turistbuss som det stod Botanical garden på däruppe i rullisten. Resan tog ca 35 minuter och kostade 2.6 euro per pers. Vi blev avsläppta och fick sedan gå nedför en brant backe.
Inträdet till parken kostar 8 euro per person och den startar och slutar i restaurangen, där det även finns toalett och lite shopping.
Vi tog det lugnt och stannade och fotade mycket och gick rundan på ca 2 timmar. Vi avslutade med en fantastisk lunch i restaurangen, där vi båda åt kyckling men med olika tillbehör och även fick hjälp att välja bra öl och vin till just våra rätter. När man sedan betalar notan får man en tallrik med blandad frukt, vilket är så mycket godare än Raki, tycker vi.
Parken är härlig och sevärd, lite kuperad, men inget som störde oss och restaurangen är utsökt. Bussen skulle sedan gå hem 14.30 och det är bara den som går tillbaka, så många gick uppför den branta backen och letade upp skugga i tid, men tyvärr kom bussen 30 minuter sent och det är egentligen det som avgör att det inte blir fullpott i betyget.
翻译:我们从阿吉亚玛丽娜(Agia Marina)乘坐巴士,每天9:45发车,只晚点了几分钟。这不是普通的当地巴士,而是那种时刻表上写着植物园的旅游巴士。行程大约35分钟,票价每人2.6欧元。我们下车后,不得不步行下一段陡峭的山坡。
公园门票每人8欧元,起点和终点都在餐厅,餐厅里还有洗手间和一些购物场所。
我们悠闲地走着,停下来拍了很多照片,走了大约两个小时。最后我们在餐厅享用了一顿丰盛的午餐,我们俩都吃了鸡肉,但配菜不同,还得到了帮助,为我们挑选了合适的啤酒和葡萄酒。结账时,我们会得到一盘什锦水果,我们觉得比拉克酒(Raki)好吃多了。
公园很漂亮,值得一看,虽然有点小山丘,但这并没有影响我们,餐厅的菜品也很美味。当时这辆巴士应该在下午 2:30 回家,而且它是唯一一辆回程的巴士,因此很多人及时走上陡峭的山坡寻找阴凉处,但不幸的是,这辆巴士迟到了 30 分钟,这才是它没有获得满分评价的真正原因。