点评:We trokken als Belgisch gezin met onze twee dochters, drie weken door Sri Lanka. Alles werd perfect geregeld: van chauffeur, inkom, locaties en prachtige hotels. Vanaf de eerste moment verliep het contact super goed en vlot. We konden op voorhand mee bepalen wat we wel of niet wilden doen en kregen verschillende voorstellen van het reisbureau. De organisatie was ook heel begripvol toe naar het conflict in Iran, wat tot de laatste moment voor verschuivingen in vluchten zorgde. Op het laatste moment werd onze vlucht van 's ochtends naar 's avonds verschoven bij vertrek. Onze chauffeur (Wasantha) bleef een dag extra om ons toch te kunnen brengen.
We kijken terug op een fantastische en gevarieerde reis en kunnen deze organisatie dus enkel maar heel erg aanbevelen.
Dankjewel Mr. Himantha voor deze prachtige ervaring en het perfect verzorgen van onze reis.
翻译:我们一家比利时人带着两个女儿在斯里兰卡旅游了三周。一切都安排得尽善尽美:司机、门票、景点以及精美的酒店。从一开始,沟通就非常顺畅且愉快。我们可以事先决定自己想做或不想做的事,旅行社也给了我们多种建议。此外,面对伊朗局势引发的航班变动,旅行社也表现得十分体贴,直到最后一刻都在协助我们调整行程。就在临行前,我们原定上午的航班被改到了晚上。我们的司机(Wasantha)多留了一天,就是为了能送我们出发。
回顾这次旅程,我们觉得既精彩又丰富多彩,因此我们极力推荐这家旅行社。
感谢Himantha先生带给我们如此美妙的体验,以及对我们行程的完美安排。