Hoge verwachtingen, grote teleurstelling
Elaisa Energetic Wellness的点评
点评:Ik heb even getwijfeld, maar wil toch een review plaatsen. Mijn partner en ik gaan normaal altijd naar dezelfde wellness en wilden eens iets anders proberen. Omdat Elisa Wellness behoorlijk prijzig is, hadden we hoge verwachtingen en besloten we naar de vestiging in Maasmechelen te gaan. Helaas was het voor ons een grote teleurstelling.
Er was slechts één bubbelbad waar ongeveer vier personen in kunnen. Daarnaast is het complex een groot doolhof; we hebben meerdere keren de weg moeten vragen. Toen het ook nog begon te regenen, ging iedereen naar het binnenzwembadje…. met de nadruk op ‘tje’. Eigenlijk wilden we na een uur alweer naar huis, maar gezien de prijs die we hadden betaald, hebben we toch geprobeerd er nog iets van te maken.
In het restaurant hebben we een ijskoffie en een muffin genomen, die overigens heerlijk waren. Maar voor ons helaas nooit meer
翻译:我犹豫了一会儿,但还是决定写篇评论。我和伴侣通常去同一家水疗中心,这次想换换口味。因为Elisa Wellness价格不菲,所以我们抱有很高的期望,决定去马斯梅赫伦分店。可惜的是,这次体验让我们非常失望。
那里只有一个热水浴缸,大概能容纳四个人。而且,整个中心就像个迷宫,我们不得不问了好几次路。后来开始下雨,大家都去了那个小小的室内游泳池……注意,我说的是“小”。其实,我们只待了一个小时就想回家了,但考虑到价格,我们还是尽量让自己玩得开心。
在餐厅里,我们点了冰咖啡和松饼,味道还不错。但很遗憾,我们以后不会再去了。