点评:Ik kom al jaren bij Elaisa Wellness en ben hier ondertussen meer dan 20 keer geweest. Altijd heb ik mijn wellnessdagen hier als zeer aangenaam ervaren — tot gisteren.
Voor de eerste keer ooit heb ik een zeer negatieve ervaring gehad met zowel een andere bezoekster als het personeel. Ik werd onterecht beschuldigd door een jonge dame van ongepast gedrag in het stoombad, terwijl ik gewoon rustig lag en helemaal niets deed. Integendeel, zij vertoonde zelf vreemd gedrag en ik vroeg enkel of alles in orde was.
Tot mijn grote verbazing is zij daarna een klacht gaan indienen met een volledig verdraaid verhaal. Vervolgens ben ik naar de receptie geroepen, waar de verantwoordelijke mij uiterst onbeleefd en zonder enige interesse in mijn kant van het verhaal onmiddellijk heeft buitengezet.
Er werd zelfs beweerd dat dit de “tweede keer” zou zijn dat er klachten over mij waren, wat absoluut niet klopt. Er werd geen enkel bewijs, datum of context gegeven — niets.
Wat mij het meest stoort, is niet alleen de valse beschuldiging, maar vooral hoe hiermee werd omgegaan:
zonder onderzoek, zonder dialoog, en zonder respect voor een trouwe klant.
Ik ben nog geen uur aanwezig geweest en werd meteen buitengezet, terwijl de persoon die de klacht indiende gewoon haar dag verder mocht zetten.
Misschien maakt één klant minder voor jullie geen verschil, maar iemand op deze manier behandelen — zonder te luisteren en zonder eerlijkheid — zegt veel over jullie aanpak van klanttevredenheid.
Zeer teleurstellend.
翻译:我多年来一直光顾Elaisa Wellness,至今已超过20次。我一直觉得在这里的疗养体验非常愉快——直到昨天。
这是我第一次遇到如此糟糕的经历,不仅与其他顾客不愉快,而且工作人员也让我非常不满意。一位年轻女士无端指责我在蒸汽房里行为不端,而当时我只是安静地躺着,什么也没做。相反,她自己的行为举止却很奇怪,我只是问她是否一切都好。
令我震惊的是,她竟然还去投诉,而且编造了一个完全歪曲事实的故事。随后,我被叫到前台,负责人立即以极其粗鲁的态度把我赶了出去,根本不听我解释。
他们甚至声称这是我“第二次”被投诉,这完全是无稽之谈。他们没有提供任何证据、日期或背景信息——什么都没有。最令我恼火的不仅是莫须有的指控,更是你们处理此事的方式:
没有调查,没有沟通,也没有尊重一位忠实顾客。
我待了不到一个小时就被赶了出来,而投诉的人却被允许继续她的行程。