点评:Helaas hebben wij vandaag een ontzettend vervelende ervaring gehad bij Plopsa Indoor Hasselt. Het begon met mijn zoontje van 4 jaar. Ik wist als Nederlandse bezoeker niet dat een kindje daar niet zonder shirt rond mag lopen. Dat is op zich geen probleem: als ik de regel had geweten, had ik hem natuurlijk meteen zijn shirt aangedaan.
Een medewerker vertelde dat hij het shirtje ongeveer 10 minuten kon drogen. Daar was ik juist blij mee. Toen ik even later het shirtje uit mijn tas pakte omdat het buiten aan de zijkant vies/nat was geworden, zei ik iets in mijn Brabantse accent (pakte uit me tas en zei ohhh hier). Vanaf dat moment veranderde de houding van de medewerker volledig. Hij wilde het shirtje niet meer drogen en begon op een zeer onvriendelijke manier tegen mij te praten.
Ik wilde uitleggen wat er gebeurd was, maar ik kreeg totaal geen kans om uit te praten. Hij praatte voortdurend door mij heen en liep zelfs achter mij aan toen ik naar voren liep. Toen ik vroeg hoe hij heette, kreeg ik als antwoord: “Ga weg met je stinkhanden.” (ik raakte hem totaal niet aan) alles was voor hem om mensen er bij te betrekken. Vervolgens werd er zelfs over de politie gesproken. Ik ben een alleenstaande moeder niet eens een man. Maar zo deed hij wel.
Mijn zoontje mocht zijn shirt niet meer laten drogen, er werd geen shirt verkocht en vervolgens werd ons verteld dat hij nergens meer in mocht. We waren nog maar kort binnen. Ik vroeg of we dan onze kaartjes terug konden krijgen, maar ook dat werd geweigerd.
Uiteindelijk ben ik toch naar binnen gegaan en heb ik mijn zoontje mijn veel te grote hempt aangedaan. Vervolgens werd via de oortjes doorgegeven dat wij alsnog nergens in mochten.
Mijn dochtertje van 6 jaar moest huilen door de hele situatie. Mijn zoontje van 4 was ontzettend teleurgesteld en verdrietig. Dat vind ik misschien nog wel het ergste van alles. Wij kwamen juist naar Plopsa om een leuke dag met onze kinderen te hebben.
Daarnaast vond ik de prijzen voor eten, drinken en cadeautjes echt ontzettend hoog. En vergeet de parkeerkosten niet als je de totale kosten van een dagje Plopsa berekent.
Ik vind het jammer om zo'n review te moeten schrijven, want één vervelende medewerker hoeft natuurlijk niet te betekenen dat iedereen daar zo is. Maar iedereen luisterde wel naar die ene man. Maar de manier waarop wij behandeld zijn, vond ik echt niet normaal. Vooral het feit dat mijn kinderen uiteindelijk huilend en verdrietig waren, terwijl dit met een beetje uitleg en normaal klantvriendelijk gedrag waarschijnlijk heel anders had kunnen verlopen.
Voor ons heeft deze ervaring de hele dag verpest.
翻译:很遗憾,今天我们在Plopsa Indoor Hasselt经历了一次极其不愉快的经历。一切始于我4岁的儿子。作为荷兰游客,我并不知道在那里小孩不能不穿衬衫就四处走动。这本身倒不是问题:如果我事先知道这条规定,当然会立刻给他穿上衬衫。
一位工作人员告诉我,衬衫大概10分钟就能晾干。这一点我其实挺高兴的。过了一会儿,因为衣服外侧变脏/弄湿了,我就从包里拿出T恤。我当时带着布拉班特口音说了些话(从包里拿出衣服,然后说:“哦,在这里”)。从那一刻起,那名工作人员的态度彻底转变了。他不再愿意帮我烘干衣服,还开始用极其不友好的语气对我说话。
我试图解释发生了什么,但根本没有机会把话说完。他一直在我说话时插嘴,甚至在我往前走时还跟着我。当我问他叫什么名字时,得到的回应却是:“滚远点,别用你那脏手碰我。”(我根本没碰他)对他来说,一切都是为了把别人也牵扯进来。后来甚至还谈到了警察。我是个单身妈妈,连个男人都没有。但他就是这么做的。
我的小儿子再也没办法把衬衫晾干了。一件T恤都没卖出去,随后我们被告知再也进不了任何区域了。我们才刚进去没多久。我询问是否可以退还门票,但这个请求也被拒绝了。
最后我还是进去了,还把我那件大得离谱的T恤穿在了儿子身上。随后通过耳机传来通知,说我们依然不准进入任何区域。
整个情况把我6岁的女儿弄哭了。我4岁的儿子非常失望和伤心。或许这一点才是最糟糕的。我们特意带孩子来Plopsa,就是想和他们共度愉快的一天。
此外,我觉得那里的食品、饮料和礼物的价格实在高得离谱。在计算在Plopsa度过一天的总花费时,可别忘了停车费用哦。
很遗憾我不得不写下这样的评价。毕竟,一个讨人厌的员工当然并不代表那里的所有人都是这样。不过,所有人都听从那个人的指挥。但我觉得我们受到的对待真的很不正常。尤其是我的孩子们最后哭着、伤心不已,而如果稍微解释一下并以正常的客户服务态度对待我们,情况很可能就会大不相同。
对我们来说,这次经历毁了一整天的心情。