点评:Wij gingen vroeg de boot op en er was op dat moment meer dan genoeg ruimte. Toch drongen twee mannen zich bij ons op en wilden zij per se naast ons zitten. Wij hebben hier beleefd aangegeven dat we dit niet wilden.
De reactie was direct ontzettend agressief. Eén van de mannen sloeg met zijn vuist hard op tafel en gooide vervolgens een wijnglas in mijn richting. Het glas barstte hierbij kapot. Wij voelden ons hierdoor direct bedreigd.
Wat ons vervolgens misschien nog wel het meest verbaasde, was de reactie van het personeel. Ondanks dat wij duidelijk aangaven dat we ons onveilig voelden en de mannen agressief bij ons bleven staan, werd er niet ingegrepen. Volgens het personeel konden zij niets doen.
Uiteindelijk voelden wij ons zó onveilig dat we besloten de boot te verlaten.
Dit was absoluut geen normale of prettige ervaring. Dat agressief gedrag van bezoekers überhaupt zover kan escaleren zonder dat het personeel ingrijpt, vind ik zeer zorgelijk. Ik wil andere bezoekers daarom nadrukkelijk waarschuwen en hoop dat dit serieus wordt opgepakt.
翻译:我们很早上了船,当时空间绰绰有余。然而,有两个男人挤到我们身边,执意要坐在我们旁边。我们礼貌地表示并不希望这样。
他们的反应立刻变得极具攻击性。其中一名男子用拳头猛击桌子,接着把一只葡萄酒杯朝我扔了过来。杯子当场碎裂。我们立刻感到受到了威胁。
接下来最让我们惊讶的,或许是……这就是工作人员的反应。尽管我们明确表明自己感到不安全,而且那些男子仍具有攻击性地站在我们身边,但无人进行干预。据工作人员称,他们无能为力。
最终,我们感到极度不安全,于是决定离开游船。
这绝对不是一次正常或愉快的体验。游客的攻击性行为竟能发展到这种程度而工作人员却不予干预,我觉得这非常令人担忧。因此,我想郑重地警告其他访客,并希望此事能得到认真处理。