点评:Grundsätzlich isch de Tierpark Goldau würkli schön gmacht. Aber bim Eule-Gehege hani scho müesse zweimal luege. Für so imposanti Tier isch das Gehege meiner Meinig nach schlicht z’chli. 🦉
Es cha doch nöd sii, dass mer als Bsuecher meh Platz zum Umelaufe het als d’Eule zum Flüge. Besonders erschreckend: Beim Flüge hend sich d’Eule sogar im viel z’niedrige Netz verhedderet bzw. sind dra hänge blibe. Spötistens denn sött mer doch merke, dass da öppis ganz grundsätzlich nöd stimmt.
Für mich isch das schlicht Tierquälerei. Wenn d’Eule nöd emal richtig flüge chönd, ohni im Netz hänge z’blibe, denn het so es Gehege mit tiergerechter Haltung nüt z’tue. Hauptsach de Mänsch het öppis zum Luege und sini Freud dra – aber d’Tier müend’s usbade.
Da würd ich mir dringend wünsche, dass mer das nomal überdenkt und de Tier endlich meh Platz git. Mir sind schliesslich im Tierpark und nöd im Eule-Wandschrank.
Suscht isch de Tierpark schön, aber das het mir definitiv de Nuggi useghaue.
翻译:总的来说,戈尔道动物园的布置确实很不错。但在猫头鹰饲养区,我不由得看了两遍。对于如此体型庞大的动物来说,在我看来这个饲养区实在是太小了。🦉
总不能出现这样的情况吧:作为游客的我们能活动的空间,比猫头鹰能飞行的空间还要大。尤其令人震惊的是:猫头鹰在飞翔时甚至被那张高度远远不足的网缠住,或者挂在了网上。到了这种地步,我们理应意识到肯定有什么根本性的问题才对。对我来说,这纯粹就是虐待动物。如果猫头鹰甚至无法正常飞行,总是被困在网里,那么这样的饲养环境根本算不上是符合动物习性的饲养方式。只要人类有东西可看、能从中获得乐趣就行了——可动物们却要为此遭罪。
我真希望人们能重新考虑一下这个问题,最终给动物们更多的空间。我们毕竟是在动物园里,又不是在“猫头鹰壁橱”里啊。
总的来说,这个动物园挺不错的,但这件事真的让我大失所望。