点评:Jag vill framföra mitt allra djupaste och mest uppriktiga tack till säljare [4016496] Yasmine på Åhléns City sminkavdelning i Nordstan.
Under många år har jag aldrig tidigare upplevt en service präglad av sådan professionalism, tålamod och genuin expertis.
Yasmine besitter en sällsynt förmåga att inte bara rekommendera produkter, utan att med stor omsorg verkligen förstå kundens individuella behov. Hon tog sig tid att lyssna, vägleda och utförligt förklara både hudförberedelse, sminktekniker och användningsmetoder på ett sätt fördjupande sätt.
Det som särskilt utmärker Yasmine är hennes exceptionella tålamod och hennes djupa kunskap inom sitt område.
Jag kan inte tacka nog , dock det råd och rekommendationer valde jag att införskaffa samtliga produkter hon föreslog, och för första gången känner jag att jag har fått rätt verktyg och kunskap för att förstå hur smink faktiskt kan framhäva ens bästa sidor!!!🥰
Det är ingen överdrift att säga att hennes hjälp har besparat mig år av osäkerhet och frustration
En medarbetare med denna nivå av kompetens, empati och serviceanda är ovanlig och ovärderlig.
Till alla som läser detta: om ni söker professionell vägledning, genuin omtanke och expertis inom smink, hudförberedelse och skönhetsrådgivning, rekommenderar jag varmt att uppsöka Yasmine. Hennes kunskap, tålamod och förmåga att förstå varje kunds behov gör henne till en exceptionell tillgång. ❤️
翻译:我谨向诺德斯坦Åhléns City化妆品部的销售员[4016496] Yasmine致以最深切的谢意。
多年来,我从未体验过如此专业、耐心和精湛技艺的服务。
Yasmine不仅拥有推荐产品的卓越能力,更能细致入微地了解顾客的个性化需求。她耐心倾听,细致指导,并深入浅出地讲解了护肤、化妆技巧和上妆方法。
Yasmine最突出的品质是她非凡的耐心和深厚的专业知识。
我真的非常感谢她!在她的建议和推荐下,我购买了她推荐的所有产品。这是我第一次感觉自己拥有了真正懂得如何用化妆来提升自身优势的工具和知识!🥰
毫不夸张地说,她的帮助让我摆脱了多年的不自信和沮丧。
像她这样既专业又富有同理心,服务意识又如此出色的员工实属难得。
致所有看到这条信息的人:如果您正在寻找专业的指导、真诚的关怀和专业的化妆、护肤和美容建议,我强烈推荐您去找Yasmine。她的知识、耐心和理解每位客户需求的能力,使她成为一位难得的人才。❤️