点评:Vi havde en dejlig dag i parken. Og der var masser at opleve og prøve for familiens yngste. Det er tydeligt at man har gjort sig umage med at friske parken op, for at komme væk fra det slidte indtryk fra tidligere år. Det var positivt at der var rent og pænt allevegne. Figurerne virkede rene og nymalede. Og dem der skulle virke, virkede. Ved den legeplads vi spiste vores frokost ved, var der en ung mand der vaskede borde og bænke af efter tidligere gæster. Hurra for det!! De unge mennesker ved forlystelserne og i boderne var nærværende, imødekommende og venlige og ikke mindst opmærksomme og tålmodige overfor vores yngste familiemedlemmer. Vi havde en fantastisk dag. Hvis vi skulle sige en enkelt ting var det, at vandlegepladsen ikke var åben. Det stod at der skulle være over 20 grader. Men vi var der på en varm dag. Og p` hjemmesiden stod det at alt var åbent. Det var børnene skuffede over. Men det ødelagde ikke dagen,
翻译:我们在公园度过了美好的一天。家里最小的孩子也玩得非常开心。很明显,公园焕然一新,摆脱了往年陈旧破败的印象。公园里到处都干净整洁,这一点很棒。游乐设施看起来干净清爽,像是刚粉刷过一样。而且,所有能正常运作的设施也都运转良好。在我们吃午饭的游乐场,一位年轻人正在擦拭之前游客用过的桌椅。真好!游乐设施和摊位上的工作人员都很热情友好,而且对我们家的小朋友非常细心耐心。我们度过了非常愉快的一天。如果非要说有什么不足的话,那就是水上乐园没有开放。网站上说要等到20度以上才能开放,但我们去的那天天气很暖和。而且网站上也说所有项目都开放。孩子们对此感到有些失望。但这并没有影响我们美好的一天。