点评:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Een onvergetelijke reis dankzij Local Vietnam!
We boekten een 6-daagse reis via Local Vietnam en alles was tot in de puntjes geregeld. Wat een ontdekkingstocht!
De combinatie van cultuur, natuur en authenticiteit was perfect uitgebalanceerd.
In Hanoi werden we meteen ondergedompeld in de rijke en complexe geschiedenis van Vietnam. Onze gids bracht de verhalen tot leven en gaf ons een diepere kijk op de oorlog, tradities en het dagelijkse leven.
Daarna trokken we naar Sapa, waar de stilte en schoonheid van de bergen ons raakten. De homestay was comfortabel en echt verbonden met de lokale Hmong-cultuur. Onze hike door bamboebossen en langs watervallen was een absoluut hoogtepunt.
De reis eindigde op het eiland Cat Ba, waar we genoten van rust, natuur en een heerlijke lodge te midden van het groen. We huurden een scooter en verkenden zelf het eiland, met zijn verborgen strandjes, drijvende dorpjes en indrukwekkende uitzichten op Lan Ha Bay.
Dankzij Local Vietnam konden we gewoon genieten, zonder zorgen. Vlotte communicatie, betrouwbare chauffeurs, warme gidsen, fijne verblijven — alles klopte.
Een dikke merci aan Hien en het team!
Om te eindigen met een welgemeend cliché: We komen zeker terug. 🇻🇳💚
翻译:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
感谢Local Vietnam,这是一次难忘的旅行!
我们通过Local Vietnam预订了6天的行程,一切都安排得井井有条。这真是一次令人难忘的探索之旅!
文化、自然和原汁原味的体验完美融合。
在河内,我们立刻沉浸在越南丰富而复杂的历史之中。导游生动地讲述了这些故事,让我们更深入地了解了战争、传统和日常生活。
之后,我们前往沙巴,那里静谧的山峦和秀丽的景色深深打动了我们。民宿舒适温馨,让我们真正体验到了当地苗族文化。徒步穿越竹林,途经瀑布,绝对是此行的一大亮点。
旅程的最后一站是吉婆岛,我们在那里享受着宁静、自然和绿树环绕的舒适小屋。我们租了一辆摩托车,自由自在地探索这座岛屿,欣赏隐秘的海滩、水上村庄,以及兰哈湾的壮丽景色。
感谢Local Vietnam,让我们能够尽情享受旅程,无需任何后顾之忧。沟通顺畅,司机可靠,导游友善,住宿舒适——一切都完美无瑕。
非常感谢Hien和他的团队!