点评:Ja dette var ikke helt som forventet. Dessverre. Har lenge ønsket å oppleve Hadeland glassverk. Idyllisk sted og vakre omgivelser, men det blir ikke helt den store opplevelsen dessverre. Tross fine bygninger og interessant historie. Helhetsinntrykket falt veldig da vi måtte vente i over 25 minutter på vaflene vi hadde kjøpt og betalt. Det er faktisk drøyt. Vi syntes faktisk synd på ungdommene. Det var ikke engang mye folk den dagen vi var der. Tør ikke tenke på hvordan det KAN være på travle dager. - et ekstra vaffeljern kunne kanskje hjelpe litt?
I butikken var det mye glass, men ikke så spennende produkter.( litt gammelmodige kanskje?) Heldigvis fant vi noen produkter laget av lokale håndverkere, men disse burde vært viet større oppmerksomhet og bedre representert i rommet. Det er helt sikkert flere enn oss som ønsker oss unike, håndlagde arbeider. Her er det jammen mye som kunne vært gjort for å vise frem dette flotte stedet - slik det fortjener. Håper det!
翻译:嗯,这并不完全符合预期。很遗憾。我一直希望能去体验一下哈德兰玻璃厂。那是个风景如画的好地方,环境也很优美,可惜最终没能带来预期的绝佳体验。尽管那里的建筑很漂亮,历史也很有趣。不过,当我们买了华夫饼并付了款后,却不得不等待了25分钟以上,这严重影响了整体体验。等待时间实在太长了。我们甚至为那些工作人员感到心疼。我们去的那天,店里甚至没多少人。真不敢想象在忙碌的日子里会是什么样子。——要是多一台华夫饼机或许能帮上点忙吧?
店里有很多玻璃制品,但没什么特别吸引人的商品。(也许有些老式了?)幸运的是,我们找到了一些当地手工艺人制作的产品,不过这些产品理应得到更多关注,并在陈列区有更好的展示。肯定还有很多人和我们一样,渴望拥有独一无二的手工制品。这里其实有很多事情可以做,来好好展示这个美丽的地方——它理应得到这样的展示。希望如此吧!