点评:Magda – absolutnie najlepsza przewodniczka na Malcie! Wycieczka jeepem z Magdą to była najlepsza decyzja naszych wakacji! Z całego serca polecam każdemu, kto chce poznać Maltę od zupełnie innej, autentycznej strony. Magda to wulkan pozytywnej energii, profesjonalistka w każdym calu i osoba z ogromną pasją, niezwykła wiedza – opowiada o historii i kulturze wyspy w sposób niezwykle ciekawy, lekki i pełen humoru. Za kierownicą jeepa Magda radzi sobie perfekcyjnie, a jazda z nią to czysta przyjemność i świetna przygoda.Cudowna atmosfera – od pierwszej minuty zadbała o to, abyśmy czuli się swobodnie. Odpowiedziała na każde pytanie i zaraziła nas swoją miłością do Malty. Magda, dziękujemy za ten niezapomniany dzień, masę śmiechu i przepiękne wspomnienia! Jeśli Malta, to tylko jeepem i tylko z Magdą! Highly recommended! 🇲🇹🚗
翻译:玛格达——马耳他最棒的导游!和玛格达一起参加吉普车之旅是我们假期中最明智的决定!我由衷地推荐给所有想要从一个完全不同、最真实的视角体验马耳他的人。玛格达充满活力,是一位真正的专业人士,她热情洋溢、知识渊博——她以一种引人入胜、轻松幽默的方式讲述着马耳他的历史和文化。玛格达驾驶吉普车技术精湛,和她一起旅行是一种纯粹的享受和一次精彩的冒险。她营造了一种美好的氛围——从我们踏上吉普车的那一刻起,她就让我们感到轻松自在。她耐心解答了我们提出的每一个问题,并将她对马耳他的热爱深深地感染了我们。玛格达,感谢你带给我们这难忘的一天,无数的欢笑和美好的回忆!如果你要去马耳他,那就一定要选择吉普车,而且一定要选择玛格达!强烈推荐!🇲🇹🚗